İkinci El Telefon Alan yerler yorumlar

İkinci El Telefon Alan yerler yakın Beyaz Güvercin Sokağı, Sakızağacı Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34142

  • Adres: Beyaz Güvercin Sk. 1f,Cevizlik Mahallesi, 34100, 34000 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 162 96 96
  • Web sitesi: iphonealinirsatilir.com
  • Enlem, Boylam: 40.9778371, 28.8775485

İkinci El Telefon Alan yerler, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İkinci El Telefon Alan yerler yorumlar

???? …

2023-09-23 Ayşe

Cep telefonu mağazasından galeriden çıktıktan sonra harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve bana doğru telefonu seçmemde yardımcı oldu. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar rekabetçiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-23 Mehmet

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazası, harika bir ortama sahiptir. Mağazaya adım attığımda çok temiz bir ortamla karşılaştım ve personel çok canayakındı. Ürünlerin kalitesi beklediğimden çok daha iyiydi ve alışverişim için beklemek zorunda kalmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Fatma

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazası'na bugün ilk kez gittim ve çok etkilendim. Personel çok misafirperverdi ve bana doğru seçimi yapmak için zaman ayırdılar. Ürünler kaliteliydi ve uygun fiyatlıydı. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve kesinlikle geri döneceğim.

2023-10-08 Ahmet

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazasına gitmek için pozitif bir deneyim yaşadım. Personel uzman ve düşünceliydi ve beni doğru telefonu seçmemde yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar rekabetçiydi. Mağazanın ambiyansı da çok iyiydi. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-13 Zeynep

Cep telefonu mağazasının customer service hizmeti çok iyiydi. Personel çok bilgili ve yardımseverdi ve bana doğru telefonu seçmemde yardımcı oldular. Mağazanın atmosferi rahattı ve beklemem gereken bir süre olmadı. Ürün kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Mustafa

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazasına gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve doğru ürünü bulmama yardımcı oldular. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da çok uygun. Mağaza atmosferi de güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-23 Sevgi

Cep telefonu mağazasının customer service hizmeti mükemmeldi. Personel çok kibar ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi ve fiyatlar da uygun. Mağazanın atmosferi de çok rahattı ve bekleme süresi kısaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-28 Ali

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazasına geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve doğru telefonu seçmem için bana rehberlik ettiler. Ürün kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar uygun. Mağazanın dekorasyonu da çok güzeldi. Öneririm.

2023-11-02 Sedef

Cep telefonu mağazasında alışveriş yapmaktan memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımseverdi ve bana doğru ürünü bulmamda yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Mağazanın atmosferi de hoştu. Teşekkürler!

2023-11-07 Emre

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazası'na son kez gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımseverdi ve bana doğru telefonu seçmemde yardımcı oldular. Ürün kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar rekabetçiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Gamze

Cep telefonu mağazasının customer service hizmeti harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve beni doğru telefonu seçmemde yönlendirdiler. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar uygun. Mağazanın atmosferi de güzeldi. Öneririm.

2023-11-17 Kadir

İkinci El Telefon Alan yerler Cep telefonu mağazasına geçen ay gittim ve mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Mağazanın ambiyansı da çok güzeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İkinci El Telefon Alan yerler?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?