Işıltı Temizlik Şirketi Levent yorumlar

Işıltı Temizlik Şirketi Levent yakın MetaGuard Teknoloji, 7/B, Hümeyra Sokak, Sultan Selim Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34000

  • Adres: Sultan Selim, Yavuz, Hümeyra Sokagi No:109, 34406 Kâğıthane/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 644 99 12
  • Web sitesi: isiltitemizlik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0924598, 29.0029651

Işıltı Temizlik Şirketi Levent, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Işıltı Temizlik Şirketi Levent yorumlar

gerçekten çok ilgili ve anlayışlı insanlar korona virüs salgını sebebiyle eve detaylı temizlik ve dezenfaktan yaptırdım gerçekten süper temizlendi evim personeller çok iyi yani işlerinde çok profesyonel çalışıyorlar çok beğendim tavsiye ederim.

Temizlik ve covid 19 dezenfeksiyonu bir arada yaptilar çok memnun kaldım harika bi ekipleri var çalışma stilleri mükemmel özelikle bize uygun programı önerdiği için mümtaz beye teşekkürler ???? …

2023-10-02 Ali

GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİ ve anlayışlı insanlar korona virüs salgını sebebiyle eve detaylı temizlik ve dezenfaktan yaptırdım gerçekten süper temizlendi evim personeller çok iyi yani işlerinde çok profesyonel çalışıyorlar çok beğendim tavsiye ederim.

2023-10-02 Mehmet

Temizlik ve covid 19 dezenfeksiyonu bir arada yaptilar çok memnun kaldım harika bi ekipleri var çalışma stilleri mükemmel özelikle bize uygun programı önerdiği için mümtaz beye teşekkürler ????

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Işıltı Temizlik Şirketi Levent?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?