Iğdır Avukat - Sefa Özsular yorumlar

Iğdır Avukat - Sefa Özsular yakın Avukat İbrahim Bozyel Caddesi, Bağlar, Bağlar Mahallesi, Iğdır Merkez, Iğdır, Eastern Anatolia Region, 76000

  • Adres: Bağlar Mah. İbrahim Bozyel Cad. Dış Kapı No: 4 - K:3 Merkez/IĞDIR, 76000 Merkez/Iğdır, Türkiye
  • Telefon: +90 553 318 73 73
  • Web sitesi: sefaozsular.av.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9224258, 44.0440477

Iğdır Avukat - Sefa Özsular, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Iğdır Avukat - Sefa Özsular yorumlar

Sefa Özsuler gerçekden azimli ve profesyonel avukatdir. Derdimi sıkıntım anlatırken bir avukat olarak değil de bir abi, kardeş ve baba olarak dinlemesi anlayış göstermesi bana çok umud ve guven verdi. Sanki omuzlarımda taşidiğim tonlarca … Daha fazla

Saygıdeğer Havukat Sefa Özsular, değerli ve başarılı bir avukat olduğunuzu yazmak istiyorum. Bugün çok mutluyu ve kendimi iyi hissediyorum. Bunların hepsi sizin dikkatiniz ve sıkı çalışmanız sayesinde oldu. Adaleti sağlamak için çok … Daha fazla

Profesyonel ve işinin hakkını veren bir avukat. Kendisini birçok alanda iyi yetiştirmiştir. Aldığı davaları tüm yönüyle inceleyerek bir çözüm sunuyor, çözülmez gibi görünen davamızda çözüm sundu. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-09-30 Emine

Sefa Özsüler gerçekten azimli ve profesyonel bir avukat. Derdimi sıkıntım anlatırken bir avukat olarak değil de bir abi, kardeş ve baba olarak dinlemesi anlayış göstermesi bana çok umut ve güven verdi. Sanki omuzlarımda taşıdığım tonlarca yükü onunla paylaştım ve birlikte çözüm bulduk. Kendisine minnettarım.

2023-09-30 Fatih

Saygıdeğer Avukat Sefa Özsüler, değerli ve başarılı bir avukat olduğunuzu yazmak istiyorum. Bugün çok mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Bunların hepsi sizin dikkatiniz ve sıkı çalışmanız sayesinde oldu. Adaleti sağlamak için çok uğraştınız ve sonunda başardınız. Size minnettarım.

2023-09-30 Ceyda

Profesyonel ve işinin hakkını veren bir avukat. Kendisini birçok alanda iyi yetiştirmiştir. Aldığı davaları tüm yönleriyle inceleyerek bir çözüm sunuyor. Çözülmez gibi görünen davamızda çözüm bulmayı başardı. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-10-02 Ayşe

Sefa Özsüler gerçekden azimli ve profesyonel avukatdir. Derdimi sıkıntım anlatırken bir avukat olarak değil de bir abi, kardeş ve baba olarak dinlemesi anlayış göstermesi bana çok umut ve guven verdi. Sanki omuzlarımda taşidiğim tonlarca yükü onunla paylaştım ve birlikte çözüm bulduk. Kendisine minnettarım.

2023-10-02 Mehmet

Saygıdeğer Havukat Sefa Özsular, değerli ve başarılı bir avukat olduğunuzu yazmak istiyorum. Bugün çok mutlu ve kendimi iyi hissediyorum. Bunların hepsi sizin dikkatiniz ve sıkı çalışmanız sayesinde oldu. Adaleti sağlamak için çok … Daha fazla

2023-10-02 Fatma

Profesyonel ve işinin hakkını veren bir avukat. Kendisini birçok alanda iyi yetiştirmiştir. Aldığı davaları tüm yönüyle inceleyerek bir çözüm sunuyor, çözülmez gibi görünen davamızda çözüm sundu. Kendisine teşekkür ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Iğdır Avukat - Sefa Özsular?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?