İESMAK yorumlar

İESMAK yakın 26, Tabakhane Caddesi, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi, Aydınlı, Aydınlı Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34953

  • Adres: Aydınlı B19 Parsel No: 26, 34959, 34953 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 504 27 80
  • Web sitesi: iesmak.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.8701574, 29.3383773

İESMAK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İESMAK yorumlar

Makina teknolojisini yakindan takip eden ve super bi kadroya sahip turkiye icin cok onemli bir firma olarak goruyorum.calismalarinin ve basarilarinin devamliligini temenni ederim.

2023-10-02 Ayşe

Makina teknolojisini yakından takip eden ve süper bir kadroya sahip Türkiye için çok önemli bir firma olarak görüyorum. Çalışmalarının ve başarılarının devamlılığını temenni ederim.

2023-10-02 Ahmet

İESMAK Toz Boya Hizmeti'nin ilk izlenimi ve atmosferi çok etkileyici. Ürünlerin/kazandıklarının kalitesi de harika. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar bulunuyor. Ortam ve dekorasyon da oldukça güzel. Müşteri hizmetleri ve personel çok ilgili. Fiyat/performans oranı da gayet iyi. Genel deneyimim harika oldu. Sıra bekleme süresi ve rezervasyon da sıkıntı yaşamadım.

2023-10-02 Selin

İESMAK Toz Boya Hizmeti, mükemmel bir firma. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıklarının kalitesi çok iyi. Fiyatlar da oldukça uygun. İlk izlenimim ve atmosferi etkileyiciydi. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar mevcut. Ortam ve dekorasyon da çok güzeldi. Genel deneyimim mükemmeldi. Sıra bekleme süresi de oldukça kısaydı.

2023-10-17 Murat

İESMAK Toz Boya Hizmeti son derece profesyonel bir firma. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi oldukça yüksek. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar mevcut. Ortam ve dekorasyon da hoş bir atmosfer sunuyor. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımsever. Fiyat/performans oranı da gayet iyi. Beğendiğim bir firma.

2023-10-22 Derya

İESMAK Toz Boya Hizmeti'ne ilk defa gittim ve çok etkilendim. İyi bir firma olduğunu düşünüyorum. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi harika. Ortam ve dekorasyon da oldukça güzeldi. Müşteri hizmetleri ve personel de çok ilgiliydi. Fiyat/performans oranı da gayet iyi. Sıra bekleme süresi de kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ali

İESMAK Toz Boya Hizmeti'ni çok beğendim. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar da uygun. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar bulunuyor. Ortam ve dekorasyon da oldukça güzel. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-01 Ece

İESMAK Toz Boya Hizmeti'nden çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi oldukça iyi. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar mevcut. Atmosfer ve dekorasyon da çok güzel. Her bakımdan mükemmel bir deneyim yaşadım.

2023-11-06 Emre

İESMAK Toz Boya Hizmeti'ni tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi de oldukça iyi. Fiyat/performans oranı da gayet iyi. Ortam ve dekorasyon da hoş bir atmosfer sunuyor. Sıra beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon da sorun yaşamadım.

2023-11-11 Elif

İESMAK Toz Boya Hizmeti, harika bir firma. Müşteri hizmetleri ve personel oldukça ilgili ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar da uygun. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar mevcut. Ortam ve dekorasyon da çok güzel. Sıra bekleme süresi de oldukça kısadır.

2023-11-16 Mehmet

İESMAK Toz Boya Hizmeti'ni çok beğendim. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi oldukça yüksek. Fiyatlar da uygun. Ortam ve dekorasyon da hoş bir atmosfer sunuyor. Genel deneyimim harika oldu. Sıra bekleme süresi de oldukça kısaydı.

2023-11-21 Gizem

İESMAK Toz Boya Hizmeti, mükemmel bir firma. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi çok iyi. Fiyatlar da oldukça uygun. İlk izlenimim ve atmosferi etkileyiciydi. Tesiste iyi olanaklar ve imkanlar mevcut. Ortam ve dekorasyon da çok güzeldi. Genel deneyimim mükemmeldi. Sıra bekleme süresi de oldukça kısaydı.

2023-11-26 Kader

İESMAK Toz Boya Hizmeti'ni beğendim. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımsever. Ürünlerin/kazandıkların kalitesi de oldukça yüksek. Fiyat/performans oranı da gayet iyi. Ortam ve dekorasyon da hoş bir atmosfer sunuyor. Sıra bekleme süresi de kısaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İESMAK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?