İDOL CİMNASTİK

İDOL CİMNASTİK yakın Gezi Sokağı, Namık Kemal Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34762

  • Adres: Namık Kemal, Gezi Sk. No:3, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 203 44 90
  • Web sitesi: cimnastikakademi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0212727, 29.0838763

İDOL CİMNASTİK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İDOL CİMNASTİK yorumlar

Daha önce kreş, anaokulu vb sosyal ortamlarda bulunamamış biraz hareketli çocuğum disipline olsun, grupla çalışmayı öğrensin diye götürdüğüm yer. Ancak daha 5. dakikada verilen görevleri yapamıyor diye çocuğu gruptan çıkardılar. Küçücük … Daha fazla

Tercih eden yakınlarımdan biliyorum burayı. Disiplinli ve etkin bir yer. Ana caddeden uzak bir konumda olması da ayrı avantaj bence. Böylelikle fazla trafik sorunu olmuyor. Giden yakınlarım son derece memnunlar.

Cocuklar icin oldukca faydali etkinlikler duzenleyen siradisi bir yer, mahalle arasinda olmasi trafik riskini minimuma indirirken ulasimida kolaylastiriyor. Saglik acisindan onemli faaliyetler cocuklarimiz icin onemli. Tam karsisinda da ana okulu bulunmakta.

2023-09-18 Ömer

Daha önce kreş, anaokulu vb sosyal ortamlarda bulunamamış biraz hareketli çocuğum disipline olsun, grupla çalışmayı öğrensin diye götürdüğüm yer. Ancak daha 5. dakikada verilen görevleri yapamıyor diye çocuğu gruptan çıkardılar. Küçücük çocukla böyle oyunlar oynamalarının haksızlık olduğunu düşünüyorum.

2023-09-18 Deniz

Tercih eden yakınlarımdan biliyorum burayı. Disiplinli ve etkin bir yer. Ana caddeden uzak bir konumda olması da ayrı avantaj bence. Böylelikle fazla trafik sorunu olmuyor. Giden yakınlarım son derece memnunlar.

2023-09-18 Aysun

Cocuklar icin oldukca faydali etkinlikler duzenleyen sıradışı bir yer, mahalle arasında olması trafik riskini minimuma indirirken ulasimida kolaylastiriyor. Saglik acisindan onemli faaliyetler cocuklarimiz icin onemli. Tam karsisinda da ana okulu bulunmakta.

2023-10-03 Okan

Güzel bir Jimnastik Merkezi. Çocuklar için harika bir yer. Çalışanlar ilgili ve profesyonel. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-08 Melis

Jimnastik Merkezi'ne çocuğumu yazdırdım ve çok memnun kaldım. Çocuğumun düzenli olarak spor yapmasını istiyordum ve burası çok iyi bir seçenek oldu. Eğitmenler çok iyi ve çocuklarla çok ilgileniyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Ahmet

Kimileri Jimnastik Merkezi'nden memnun olabilir ama ben pek beğenmedim. Belki de beklentilerim yüksekti ama genel olarak hizmetten ve eğitimden memnun kalmadım.

2023-10-18 Elif

Burayı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar sıcakkanlı ve ilgili, tesisler temiz ve düzenli. Çocuğum eğitimden gerçekten keyif aldı. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-10-23 Mehmet

Jimnastik Merkezi'nin atmosferi gerçekten güzel. Çocuğum hızla ilerleme kaydetti ve her gün buraya gelmeye hevesli. Eğitmenler harika bir iş çıkarıyor ve çocukların gelişimini destekliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Ayşe

Buraya çocuğumu yazdırdığımdan beri çok olumlu sonuçlar gözlemliyorum. Disiplinli bir ortamda, harika eğitmenler eşliğinde çocuğumun jimnastik becerileri hızla ilerledi. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-02 Can

Jimnastik Merkezi'nin fiyatına değer. Eğitmenler çok yetenekli ve kaliteli bir eğitim sunuyorlar. Çocuğum her seferinde buraya gelmek için can atıyor. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımsever. Memnunuz.

2023-11-07 Hatice

Jimnastik Merkezi'ndeki hizmetten çok memnun kaldık. Çalışanlar çok profesyonel ve çocuklarla harika bir iletişim kuruyorlar. Tesisler temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Murat

Buradaki eğitimden memnun kalmadık. Çok fazla çocuk olması ve yetersiz eğitmenler nedeniyle çocuğum gerçekten ilerleme kaydedemedi. Kesinlikle başka bir yer deneyeceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İDOL CİMNASTİK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?