İdasanat Seramik Atölyesi yorumlar

İdasanat Seramik Atölyesi yakın Hilal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06550

  • Adres: Hilal, 688. Sk. No:4 D:B, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 505 714 63 97
  • Web sitesi: idasanatseramik.com
  • Enlem, Boylam: 39.8708393, 32.8533671

İdasanat Seramik Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İdasanat Seramik Atölyesi yorumlar

Harikaydı! Sıcacık insanlar, çok güzel bir ortam. Saatlerce kalınabilir:) Tek seferli workshop olarak da düzenli olarak de gidilebiliyor. Ücretlendirme saat üzerinden. Güzel müzikler ve işini bilen eğitmenler eşliğinde keyifli zaman geçirebilir ve seramiğinizi yapabilirsiniz.

Çok çok sıcak bir ortam. Diğer araştırdığım seramik workshoplarından farklı olarak saat sınırı olmaksınız istediğimiz ürünü yapabildik. Çok eğlendik aynı zamanda çok da verimli vakit geçirdik. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir mekan. Derya hocamın kendi yaptığı seramik bardaklarında sunduğu kahvede ayrı keyifliydi???? …

2023-09-26 Ayşe

Harikaydı! Sıcacık insanlar, çok güzel bir ortam. Saatlerce kalınabilir:) Tek seferli workshop olarak da düzenli olarak de gidilebiliyor. Ücretlendirme saat üzerinden. Güzel müzikler ve işini bilen eğitmenler eşliğinde keyifli zaman geçirebilir ve seramiğinizi yapabilirsiniz.

2023-09-26 Esra

Çok çok sıcak bir ortam. Diğer araştırdığım seramik workshoplarından farklı olarak saat sınırı olmaksınız istediğimiz ürünü yapabildik. Çok eğlendik aynı zamanda çok da verimli vakit geçirdik. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir mekan. Derya hocamın kendi yaptığı seramik bardaklarında sunduğu kahvede ayrı keyifliydi????

2023-10-11 Mehmet

Çok güzel bir ortamdı. Temizlik ve hijyen konusunda çok başarılılar. İşinin ehli olan eğitmenler sayesinde seramiğin inceliklerini öğrenmek çok keyifli oldu. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-16 Fatma

İyi bir deneyimdi. Ortak bir hobi arayan bir grup olarak gittik ve çok memnun kaldık. İşinin ehli olan eğitmenlerden çok şey öğrendik. Atmosfer çok güzeldi. Mutlaka deneyin!

2023-10-21 Hakan

Çok keyifli bir atölye. İşinin ehli eğitmenler eşliğinde harika bir deneyim yaşadım. Seramik yapmak isteyen herkesin mutlaka denemesi gereken bir mekan.

2023-10-26 Nazlı

Atölye gerçekten güzeldi. Eşimle beraber gittik ve çok keyifli vakit geçirdik. İşinin ehli eğitmenlerden çok şey öğrendik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Beklentilerimin üzerinde bir deneyim oldu. Çok keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdim. İşinin ehli eğitmenlerden çok şey öğrendim. Teşekkürler!

2023-11-05 Gülay

Çok güzel bir ortamda seramik yapma imkanı bulduk. İşinin ehli eğitmenler sayesinde çok güzel ürünler yaptık. Herkese öneririm.

2023-11-10 Serdar

Çok güzel bir atölye. İşinin ehli eğitmenlerle çalışmak çok keyifliydi. Kendi ürünlerinizi yaratma imkanı bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Selin

Yarım saatlik bir uğraş ama çalıştıktan sonra kesinlikle ne kadar zor olduğunu anladım. Pişme sürecinden sonra daha da güzelleşti. İlgili ve güler yüzlü olan Serkan Bey’e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

2023-11-20 Selim

Güler yüzlü insanların olduğu Samur'u Tavşan'a teşekkür ediyorum. Gayet seviyeli ve öğretici bir atölye. Seramiğin pek çok detayını öğrenme imkanı bulunan bir yer, özellikle sabırsızlığımı düşünürsek :)

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İdasanat Seramik Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?