İbrice Dalış Merkezi yorumlar

İbrice Dalış Merkezi yakın 22-53, Keşan, Edirne, Marmara Region

  • Adres: İbrice Dalış Merkezi İbrice Limanı, 22910 Mecidiye/Keşan/Edirne, Türkiye
  • Telefon: +90 536 466 66 90
  • Web sitesi: ibricedalismerkezi.com
  • Enlem, Boylam: 40.6037695, 26.5417307

İbrice Dalış Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İbrice Dalış Merkezi yorumlar

Yüzmeyi bilmeyen ve derinlik korkusu olan herkese dalış yapmayı tavsiye ederim. Çünkü suyun altına bir kere girdikten sonra denize olan bakışınız tamamen değişiyor. Ayaklarınızın altında bambaşka bir dünyanın olduğunu ve bu dünyada yüzlerce … Daha fazla

İlk önce bana yardımcı olun dalış hocama sonra İBRİCE dalış ailesine sonsuz teşekkürler İlk defa olmasına rağmen korku ve heyecan Bir arada olmasına rağmen hocaların güzel anlatımıyla denizin dibine dalarak çok keyifli Bir macaraydi benim için hayeldi gerçek oldu herkeze tavsiye ederim anlatılmaz yaşanır ❤️

İlk deneyimimiz olmasına rağmen mükemmel bir ön eğitim ve sorunsuz dalış . derya hocamın profesyonel duruşuyla bütün stresiniz orada bitiyor.Gönül rahatlığıyla randevunuzu alıp gidebilirsiniz. Unutulmaz bir anı kaldı İBRİCE dalış merkezine tekrardan çok teşekkürler ???? …

2023-09-24 Sinan

Yüzmeyi bilmeyen ve derinlik korkusu olan herkese dalış yapmayı tavsiye ederim. Çünkü suyun altına bir kere girdikten sonra denize olan bakışınız tamamen değişiyor. Ayaklarınızın altında bambaşka bir dünyanın olduğunu ve bu dünyada yüzlerce canlıyı görebiliyorsunuz. İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni ile dalış deneyimini yaşadığınızdan beri kendinizi daha özgür ve cesur hissedeceksiniz.

2023-09-24 Ayşe

İlk önce bana yardımcı olun dalış hocama sonra İBRİCE dalış ailesine sonsuz teşekkürler İlk defa olmasına rağmen korku ve heyecan bir arada olmasına rağmen hocaların güzel anlatımıyla denizin dibine dalarak çok keyifli bir macera oldu benim için. Hayal oldu gerçek oldu. Herkese tavsiye ederim. Anlatılmaz yaşanır ❤️

2023-09-24 Ahmet

İlk deneyimimiz olmasına rağmen mükemmel bir ön eğitim ve sorunsuz dalış. Derya Hocamın profesyonel duruşuyla bütün stresiniz orada bitiyor. Gönül rahatlığıyla randevunuzu alıp gidebilirsiniz. Unutulmaz bir anı kaldı İBRİCE dalış merkezine tekrardan çok teşekkürler ????

2023-10-09 Merve

İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni ile ilk kez dalış deneyimi yaşadım ve harika bir deneyimdi. Eğitmenlerin bilgisi ve rehberliği sayesinde kendimi güvende hissettim ve su altında daha önce hiç görmediğim canlıları keşfetme fırsatı buldum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-14 Emre

İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni ile dalış yapmak benim için büyük bir adım oldu. İlk başta korku ve endişe vardı ama eğitmenler çok profesyonel ve güven vericiydi. Şimdi dalış yapmak bana büyük bir keyif ve özgürlük hissi veriyor. Teşekkürler İBRİCE!

2023-10-19 Seda

Dalış yapmaya karar verdim ve İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni'ne kaydoldum. Bu yanımda sıcak karşılandım ve eğitmenler çok yardımcı oldular. Dalış deneyimi harikaydı ve su altında gördüğüm manzara muhteşemdi. İBRİCE Dalış Merkezi'ne teşekkürler!

2023-10-24 Can

İlk kez dalış yapma deneyimimi İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni ile yaşadım ve gerçekten çok güzeldi. Dalış öncesinde detaylı bir eğitim aldım ve eğitmenler tüm sorularımı yanıtladılar. Su altında hayal dünyasına dalıp çevremdeki canlıları izlemek inanılmaz bir deneyimdi.

2023-10-29 Elif

İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni ile dalış yapmak çok heyecan verici ve özgüvenimi arttırdı. İlk başta korkularım vardı ama eğitmenlerin profesyonelliği ve destekleri sayesinde kendimi rahat hissettim. Şimdi dalış yapmaktan büyük bir keyif alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-03 İpek

Dalış yapmaya karar verdim ve araştırmalarım sonucunda İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni'ne geldim. İyi ki de gelmişim! Eğitmenler iyi eğitim verdiler ve dalış deneyimi tam bir macera oldu. İBRİCE Dalış Merkezi'ndeki herkese teşekkür ederim.

2023-11-08 Ali

Bir dalış merkezi olarak İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni'ni tavsiye ederim. Eğitmenler profesyonel ve bilgilerini paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar. İnsanlar için güzel bir deneyim sunuyorlar ve her seviyede dalış yapabilme imkanı sağlıyorlar. Gitmek için kesinlikle değer!

2023-11-13 Fatma

İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni mükemmel bir deneyimdi. Eğitmenler çok sabırlı ve bilgiliydi ve su altında gördüğüm manzaraları hiç unutmayacağım. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum!

2023-11-18 Murat

İBRİCE Dalış Merkezi SCUBA Eğitmeni ile dalış yaptım ve gerçekten bundan çok keyif aldım. Eğitmenler çok profesyonel ve güvende hissettirdiler. Harika bir deneyimdi ve tekrar yapmak için sabırsızlanıyorum. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İbrice Dalış Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?