İbrahim Sağlam Eczanesi yorumlar

İbrahim Sağlam Eczanesi yakın 207 Sokak, Servergazi Mahallesi, Denizli, Merkezefendi, Denizli, Aegean Region, 20040

  • Adres: Servergazi, 207. Sk. No:18, 20040 Merkezefendi/Denizli, Türkiye
  • Telefon: +90 554 149 20 20
  • Enlem, Boylam: 37.7591911, 29.0484378

İbrahim Sağlam Eczanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İbrahim Sağlam Eczanesi yorumlar

Bulunduğu bölgenin en donanımlı ve yeterli eczanesi! Yeni nesil eczanelerden. Eczacı İbrahim Sağlam zaten eczacı anne ve eczacı … Daha fazla

Bir güzellik uzmanı olarak istediğim bütün cilt bakım ürünlerini kolaylıkla bulabiliyorum; gerçekten çok nezih bir eczane; emeği geçenleri tebrik ediyorum…

Değil Denizli de, Türkiye de böyle bir eczane bulmak nerdeyse imkansız; herşeyiyle çok ilgililer; iyiki varlar; işinize olan bağlılığınız hiç bitmesin; sağ olun…

2023-09-28 Ayşe

Bulunduğu bölgenin en donanımlı ve yeterli eczanesi! Yeni nesil eczanelerden. Eczacı İbrahim Sağlam zaten eczacı anne ve eczacı...

2023-09-28 Mehmet

Bir güzellik uzmanı olarak istediğim bütün cilt bakım ürünlerini kolaylıkla bulabiliyorum; gerçekten çok nezih bir eczane; emeği geçenleri tebrik ediyorum...

2023-09-28 Aylin

Değil Denizli de, Türkiye de böyle bir eczane bulmak nerdeyse imkansız; herşeyiyle çok ilgililer; iyiki varlar; işinize olan bağlılığınız hiç bitmesin; sağ olun…

2023-10-13 Murat

Eczacı İbrahim Sağlam Eczanesi gerçekten alanında en iyilerden biri. Uzun zamandır bu eczaneden ilaç alıyorum ve hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım. Eczacılar burada çok ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Bu eczaneyi herkese tavsiye ederim!

2023-10-18 Esra

Eczane İçeren İşletme müşteri hizmetleri son derece nazik ve yardımcı oluyor. İhtiyaç duyduğum her şeyi bulabiliyorum ve her zaman kaliteli ürün ve hizmet alıyorum. Eczacılar bilgili ve güvenilir. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-23 Emre

Bu eczane çok donanımlı ve modern. Ürün yelpazesi çok geniş ve her zaman aradığımı bulabiliyorum. Personel çok dostça ve yardımsever. Alışveriş yaparken her zaman rahat hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-28 Özlem

Eczane İçeren İşletme, Denizli'nin en iyi eczanelerinden biridir. Çok profesyonel ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Personel her zaman yardımcı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Benim için harika bir alışveriş deneyimi oldu!

2023-11-02 Emir

Eczacı İbrahim Sağlam Eczanesi, tüm ilaç ihtiyaçlarımı karşılamak için en güvenilir yerdir. Personel çok bilgili ve ilgili. Ayrıca ürünlerinin kalitesi de çok yüksektir. Kesinlikle tek tercihim!

2023-11-07 Selin

Eczane İçeren İşletme, en sevdiğim eczanelerden biridir. Burada her zaman ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim ürünleri bulabiliyorum. Çalışanlar çok samimi ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-11-12 Ali

Eczacı İbrahim Sağlam Eczanesi, Denizli'de en kaliteli ilaç ve hizmet sunan yerdir. Personel çok dostça ve yardımcı oluyor. Her zaman ihtiyaçlarımı karşılamak için doğru çözümler sunuyorlar. Kesinlikle harika bir eczane!

2023-11-17 Ayşe

Eczane İçeren İşletme, gerçekten mükemmel bir eczane. Burada her zaman ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim ürünleri bulabiliyorum. Personel çok yardımcı oluyor ve profesyonel hizmet sunuyor. Çok memnunum!

2023-11-22 Hakan

Eczacı İbrahim Sağlam Eczanesi, bölgenin en iyi eczanesidir. Burada her zaman ihtiyaçlarımı karşılamak için doğru ürünleri bulabiliyorum. Personel çok yardımcı oluyor ve hızlı hizmet sunuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İbrahim Sağlam Eczanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?