İBB Taksim Gezi Parkı yorumlar

İBB Taksim Gezi Parkı yakın Istanbul Taksim Square, Taksim, Gümüşsuyu, Gümüşsuyu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34437

  • Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd., 34437 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.038927, 28.9870004

İBB Taksim Gezi Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İBB Taksim Gezi Parkı yorumlar

Loved it.. Simple but very nice for small kids to walk around and try the play ground games. It is really near Taksim square where kids can spend some time before visiting istiklal road or other touristic sites Daha fazla

This is a nice and cozy park. It is not very large, but it has ample seating with trees shading the seats. There is plenty of green grass to sit on. It can get quite crowded during the evening and on weekends. There are a few cafeterias nearby to buy snacks and drinks. Daha fazla

Most visited place in Istanbol Leading to independence street, isteqlal It's a central area in Istanbol … Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Çok sevdim.. Küçük çocuklar için çok güzel, oyun alanlarını deneyebilirler. İstinye sahile oldukça yakın olduğu için çocuklar İstiklal e giderken veya diğer turistik yerleri gezmeden önce bir süre geçirebilirler.

2023-09-23 Mehmet

Güzel ve samimi bir park. Çok büyük olmasa da, oturma alanlarıyla birlikte gölgeli ağaçlar bulunuyor. Oturmak için bolca yeşil çim var. Akşamları ve hafta sonları oldukça kalabalık olabiliyor. Yakında atıştırmalık ve içecek alabileceğiniz birkaç kafeterya var.

2023-09-23 Fatma

İstanbol'un en çok ziyaret edilen yerlerinden biri Bağımsızlık caddesine, İstiklal'e götürüyor. İstanbol'da bir merkezi bölge...

2023-10-08 Ahmet

İBB Taksim Gezi Parkı Parkını çok seviyorum! Özellikle çocukların burada oyun oynayabileceği oyun alanları çok iyi düşünülmüş. Taksim Meydanı'na çok yakın olduğu için, çocuklar İstiklal Caddesi'ni gezmek veya diğer turistik yerleri ziyaret etmeden önce biraz vakit geçirebilirler.

2023-10-13 Nur

Park güzel ve hoş. Çok büyük değil, ama oturma alanlarına yerleştirilmiş gölgeli ağaçlar mevcut. Oturmak için bol yeşil çim alan var. Akşamları ve hafta sonları oldukça kalabalık olabiliyor. Yakında birkaç kafe var, atıştırmalık ve içecek satın almak için.

2023-10-18 Emir

Taksim Gezi Parkı Parkı, İstanbul'un en popüler yerlerinden biri. Bağımsızlık Caddesi'ne, İstiklal Caddesi'ne götürüyor. İstanbul'da bir merkezi noktası...

2023-10-23 Deniz

Çok güzel ve rahat bir park. Çok büyük olmamasına rağmen, oturma alanlari ağaçların olduğu gölgeli alanlardır. Oturmak için bolca yeşil çim vardır. Akşamları ve hafta sonları oldukça kalabalık olabilir. Tatlilık ve içki satın almak için birkaç kafeterya yakinlidir.

2023-10-28 Ali

Bu parkı çok seviyorum! Özellikle küçük çocuklar için oyun alanları harika. Ve Taksim Meydanı çok yakın olduğundan, çocuklar İstiklal Caddesi'ni gezmek veya diğer turistik yerleri gezmek için burada biraz zaman geçirebilirler.

2023-11-02 Can

Güzel ve samimi bir park. Çok büyük değil, ancak oturma alanları gölgeli ağaçlarla dolu. Oturmak için bolca yeşil çim bulunuyor. Akşam ve hafta sonları oldukça kalabalık olabilir. Atıştırmalık ve içecek alabileceğiniz birkaç kafeterya da yakınlarda bulunuyor.

2023-11-07 Asli

İstanbul'un en çok ziyaret edilen yerlerinden biri. Bağımsızlık Caddesi'ne, İstiklal'e götürüyor. İstanbul'da merkezi bir bölgede yer alıyor...

2023-11-12 Murat

Çok güzel bir park! Özellikle çocuklar için oyun alanları harika. Taksim Meydanı'na çok yakın olduğu için çocuklar İstiklal Caddesi'ne gitmeden önce burada biraz zaman geçirebilirler.

2023-11-17 Elif

Bu parkı çok sevdim. Küçük ama hoş bir park. Gölgeli oturma alanları ve bolca yeşil çimen alanı mevcut. Akşamları ve hafta sonları oldukça kalabalık olabilir. Yakında atıştırmalık ve içecek satın alabileceğiniz birkaç kafe bulunuyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İBB Taksim Gezi Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?