İBB Hasan Doğan Spor Kompleksi yorumlar

İBB Hasan Doğan Spor Kompleksi yakın Soğanlık Caddesi, Karlıktepe Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34870

  • Adres: Karlıktepe Mahallesi İBB Hasan Doğan Spor Kompleksi, 34870 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 586 55 20
  • Web sitesi: spor.istanbul
  • Enlem, Boylam: 40.8920699, 29.189757

İBB Hasan Doğan Spor Kompleksi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İBB Hasan Doğan Spor Kompleksi yorumlar

Sizlerin evde terbiye edemediginiz çocuklarınızı yüzme hocaları terbiye edemez. Orada 40 tl karsiliginda inanilmaz guzel bir egitim veriliyor ve spor disiplinle yapılır pohpohlanma istiyorsaniz özel kurslara direk gecebilirsiniz. … Daha fazla

Kickboksta kadın gurubunun hocasını ne yapacaklarmış siz hiç öğretmen erkek diye okula gitmemezlik yaptınız mı lütfen onun da bir öğretmen olduğunu unutmayın sonuçta eğitim için ordasınz. Ayrıca ben de kadın sınıfında ders alıyorum kapalı … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Sizlerin evde terbiye edemediginiz çocuklarınızı yüzme hocaları terbiye edemez. Orada 40 tl karsiliginda inanilmaz guzel bir egitim veriliyor ve spor disiplinle yapılır pohpohlanma istiyorsaniz özel kurslara direk gecebilirsiniz.

2023-09-20 Mehmet

2020de buraya yuzmeye yazilmistim bir ay sıra bekledikten sonra siram gelmisti ve her hafta sonu duzenli gidiyordum pandemi patladığı icin son vermek zorunda kalmıştım bu sene yeniden yazilayım dedim ve sistemin tamamen değiştiğini gördüm.

2023-09-26 Fatma

Kickboksta kadın gurubunun hocasını ne yapacaklarmış siz hiç öğretmen erkek diye okula gitmemezlik yaptınız mı lütfen onun da bir öğretmen olduğunu unutmayın sonuçta eğitim için ordasınz. Ayrıca ben de kadın sınıfında ders alıyorum kapalı!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İBB Hasan Doğan Spor Kompleksi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?