I Can Danışmanlık ve Akademi yorumlar

I Can Danışmanlık ve Akademi yakın Finance Center, Finanskent Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34760

  • Adres: Site, İstanbul Finans Merkezi | İFM, Finans Cd, 34750 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 804 20 15
  • Web sitesi: icanadvisory.com
  • Enlem, Boylam: 41.0011756, 29.1087118

I Can Danışmanlık ve Akademi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
I Can Danışmanlık ve Akademi yorumlar

Özellikle finansal danışmanlık konusunda doğru tesbitleri olan mükemmel bir merkez, hem hukuki hem insani olarak bilgi birikimi muhteşem. İbrahim bey zaten her konuşmasında insanda fark yaratan, ufkunu açan birisi.. Hukuk veya finansal … Daha fazla

Türkiye'nin en iyi finansal yönetim ve finansal hukuk danışmanlığı şirketi olduğunu deneyimlediğim ve Sn. Dr. İbrahim Can tarafından kurulmuş bir şirket ile çalışmaktan mutluyum. Gerçekten butik bir hizmet ile kişiye özel ve bilimsel çözümler sunan harika bir danışmanlık ve eğitim markasıdır. Herkese tavsiye ederim.

Tanışma fırsatına sahip olamasam da I Can Advisory sitesinde yazmış olduğu makaleler eğitim hayatıma büyük katkı sağladı.Tüm hukuk fakültesi öğrencilerinin okumasını tavsiye ederim. Kendisine teşekkürlerimi sunarım.

2023-09-22 Nil

Özellikle finansal danışmanlık konusunda doğru tesbitleri olan mükemmel bir merkez, hem hukuki hem insani olarak bilgi birikimi muhteşem. İbrahim bey zaten her konuşmasında insanda fark yaratan, ufkunu açan birisi.. Hukuk veya finansal alanlarda danışmanlık hizmeti almak isteyen herkes için tavsiye edebileceğim bir yer.

2023-09-22 Ayşe

Türkiye'nin en iyi finansal yönetim ve finansal hukuk danışmanlığı şirketi olduğunu deneyimlediğim ve Sn. Dr. İbrahim Can tarafından kurulmuş bir şirket ile çalışmaktan mutluyum. Gerçekten butik bir hizmet ile kişiye özel ve bilimsel çözümler sunan harika bir danışmanlık ve eğitim markasıdır. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-22 Ali

Tanışma fırsatına sahip olamasam da I Can Advisory sitesinde yazmış olduğu makaleler eğitim hayatıma büyük katkı sağladı. Tüm hukuk fakültesi öğrencilerinin okumasını tavsiye ederim. Kendisine teşekkürlerimi sunarım.

2023-10-07 Mustafa

Son derece profesyonel bir danışmanlık hizmeti almak isteyenler için kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem hukuki hem de finansal konularda uzman olan İbrahim Bey, kişiye özel çözümler sunuyor. Eğitim ve deneyimleriyle otorite bir isimdir. Her geçen gün kendisini geliştirmekte ve kalitesini arttırmaktadır. Kesinlikle pişman olmazsınız.

2023-10-12 Fatma

Personel ve hizmet kaliteleri gerçekten mükemmel. İşletme yönetimi danışmanlığı için en iyi seçeneklerden biri. İbrahim Bey'in liderlik ve yönetim becerileri tartışmasız. İlgili, anlayışlı ve deneyim sahibi bir danışmanlık markasıdır. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Ahmet

İşletme yönetimi danışmanlık hizmetleri için en iyi tercihlerden biri. İbrahim Bey'in sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeli kadrosu sayesinde gerçekten fark yaratıyorlar. Profesyonel ve sonuç odaklı bir hizmet anlayışları var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Esra

I Can Danışmanlık ve Akademi İşletme Yönetimi Danışmanı'nda aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım. İbrahim Bey'in derin bilgi birikimi ve alanında uzman ekibi sayesinde gerçekten doğru ve etkili çözümler buldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Mehmet

I Can Danışmanlık ve Akademi İşletme Yönetimi Danışmanı'na başvurduğumda beklentilerimi karşıladılar ve hatta üstüne çıktılar. İbrahim Bey'in liderlik ve yönetim anlayışı gerçekten etkileyici. Profesyonel ve sonuç odaklı bir ekip. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-01 Gülsüm

İşletme yönetimi danışmanlığı konusunda I Can Danışmanlık ve Akademi İşletme Yönetimi Danışmanı'nı kesinlikle öneriyorum. İbrahim Bey'in finansal bilgileri ve pazar analizi konusundaki uzmanlığı sayesinde gerçekten etkili sonuçlar elde ediyoruz. Harika bir ekip.

2023-11-06 Murat

I Can Danışmanlık ve Akademi İşletme Yönetimi Danışmanı'nda aldığım hizmet ve eğitimlerden çok memnunum. İbrahim Bey'in liderlik ve yönetim konusundaki bilgisi gerçekten etkileyici. İşletme yönetimi konusunda kendimi geliştirmeme büyük katkı sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Selma

I Can Danışmanlık ve Akademi İşletme Yönetimi Danışmanı'na başvuru yaparak işletme yönetimi konusunda çok fazla farkındalık elde ettim. İbrahim Bey'in bilgi birikimi ve deneyimleri gerçekten etkileyici. Harika bir danışmanlık ve eğitim markası. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Volkan

İşletme yönetimi konusunda en iyi danışmanlık hizmetini İbrahim Bey ve ekibi sunuyor. Gerçekten profesyonel bir yaklaşımları var ve her zaman müşteri odaklı çalışıyorlar. İşletme yönetimi konusunda kendimi geliştirmeme büyük katkı sağladılar. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? I Can Danışmanlık ve Akademi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?