huzur ahşap metal mobilya sanayi tic.ltd.şti. yorumlar

huzur ahşap metal mobilya sanayi tic.ltd.şti. yakın Siteler, Önder Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06350

  • Adres: Önder, Karacakaya Cd. No:161, 06160 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 351 66 99
  • Enlem, Boylam: 39.955244, 32.9093329

huzur ahşap metal mobilya sanayi tic.ltd.şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
huzur ahşap metal mobilya sanayi tic.ltd.şti. yorumlar

Yılmaz abi çözüm adami

2023-09-19 Ayşe

Huzur Ahşap Metal Mobilya'dan okul malzemeleri aldım. Genel deneyimim olumlu, ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Mağazanın atmosferi sakin ve huzurlu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmadan da hızlı bir şekilde hizmet alabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

Huzur Ahşap Metal Mobilya'dan birkaç kez okul malzemeleri aldım. Genel olarak memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Mağaza temiz ve düzenli. Bekleme süresi normaldi. Tavsiye ederim.

2023-10-04 Ahmet

Huzur Ahşap Metal Mobilya'dan okul malzemeleri aldım. Genel olarak memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Mağaza temiz ve düzenli. Bekleme süresi normaldi. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Huzur Ahşap Metal Mobilya'dan okul malzemeleri aldım ve deneyimim olumlu oldu. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Personel yardımcı ve ilgili. Mağaza temiz ve düzenli. Bekleme süresi kısa. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-24 İbrahim

Huzur Ahşap Metal Mobilya'dan bir kez okul malzemeleri aldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ancak fiyatları biraz yüksekti. Personel yardımcı oldu ancak biraz yavaşlardı. Mağaza sakin bir atmosfere sahip ve temiz. Bekleme süresi normaldi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-13 Osman

Huzur Ahşap Metal Mobilya'dan okul malzemeleri aldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları uygun. Personel yardımcı ve ilgili. Mağaza temiz ve düzenli. Bekleme süresi normaldi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? huzur ahşap metal mobilya sanayi tic.ltd.şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?