Hüda aksesuar ve hediyelik eşya yorumlar

Hüda aksesuar ve hediyelik eşya yakın İlhan Cavcav Sokak, Ulucanlar, Hacettepe Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06250

  • Adres: Hacettepe, Mehmet Akif Ersoy Sk. NO:21, 06230 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.9321569, 32.865865

Hüda aksesuar ve hediyelik eşya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hüda aksesuar ve hediyelik eşya yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Hediyelik eşya dükkanı çok hoşuma gitti. İçerisi temiz ve düzenliydi. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Hediyelik eşya dükkânına girdiğimde çok güzel bir atmosferle karşılaştım. Ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi beni etkiledi. Çalışanlar da çok yardımcı oldular. Fiyatlar da makul seviyede. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-09-21 Emine

Hediyelik eşya dükkânı oldukça hoş bir dekorasyona sahip. İçerideki muzik seçimi de çok güzeldi. Çalışanlara sorduğum sorulara sabırla cevap verdiler. Ürünlerin fiyatları da uygun. Kesinlikle memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-06 Ahmet

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Dükkânın içerisi düzenli ve temizdi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten iyi. Çalışanlar da yardımseverlerdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hediye seçenekleri çok çeşitli ve güzeldi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-16 Göksel

Hediyelik eşya dükkanı oldukça şık ve hoş bir dekorasyona sahip. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Ancak, fiyatlar biraz yüksek. Personel hizmeti oldukça iyiydi, yardımseverliklerinden dolayı teşekkür ederim.

2023-10-21 Gamze

Hediyelik eşya dükkanının içerisi çok güzel dekore edilmiş. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Burak

Hediyelik eşya dükkanına girdiğimde hoş bir atmosferle karşılaştım. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği beğenimi kazandı. Fiyatlar da makul düzeyde. Çalışanlar da çok yardımcı oldular ve ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-31 Ebru

Hediyelik eşya dükkânı oldukça güzel bir atmosfere sahip. İçerisi temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de memnun ediciydi. Çalışanlar da yardımsever ve naziklerdi. Birçok seçenek vardı ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 İbrahim

Hediyelik eşya dükkanının atmosferi oldukça sıcak ve davetkar. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar da çok yardımcı oldular. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-10 Elif

Hediyelik eşya dükkânının içerisi oldukça hoş ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de beğenimi kazandı. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Çalışanlar da çok yardımcı oldular. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-15 Kadir

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Dükkanın atmosferi güzeldi ve ürünlerin çeşitliliği beni etkiledi. Çalışanlar çok yardımcı oldular. Fiyatlar da makul seviyede. Ürün kalitesi beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hüda aksesuar ve hediyelik eşya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?