Home Garden Urla yorumlar

Home Garden Urla yakın İzmir-Çeşme Yolu, Yenice Mahallesi, Urla, Izmir, Aegean Region, 35430

  • Adres: Kalabak Yenice Mahallesi Çeşme Asfaltı Üzeri No:91, Urla/izmir, 01960, Türkiye
  • Telefon: +90 232 752 14 15
  • Enlem, Boylam: 38.34872, 26.796587

Home Garden Urla, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Home Garden Urla yorumlar

Çok güzel

2023-09-19 Aslı

Çok güzel bir deneyimdi. Mağazaya ilk adım attığımda, güzel bir atmosfer ve dekorasyonla karşılaştım. Çalışanlar yardımsever ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Kesinlikle değerlendirilmeye değer bir mağaza.

2023-09-19 Cemal

Home Garden Urla Mobilya mağazasını ziyaret ettiğimde harika bir deneyim yaşadım. İçeriye girdiğimde hoş bir atmosferle karşılaşıp göz alıcı dekorasyonuyla büyülendim. Mağaza geniş ve ferah bir yapıya sahipti. Çalışanlar yardımcı ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Derya

Home Garden Urla Mobilya mağazasının atmosferi çok hoş ve sıcaktı. İçeri girdiğimde kendimi evimde gibi hissettim. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve uygun fiyatlıydı. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşüneceğim bir mağaza.

2023-10-04 Cihan

Home Garden Urla Mobilya mağazasına ilk kez gittim ve çok etkilendim. Mağazanın iç dekorasyonu ve atmosferi mükemmeldi. Çalışanlar son derece dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Bu mağazayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-09 Ayşe

Home Garden Urla Mobilya mağazasında harika bir deneyim yaşadım. İçeriye girdiğimde sıcak bir atmosfer vardı ve dekorasyon da çok güzeldi. Çalışanlar yardımcı ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Home Garden Urla Mobilya mağazası beni etkiledi. İçeri adım attığım anda muhteşem bir atmosfer ve dekorasyonla karşılaştım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve herhangi bir sorunum olduğunda yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da oldukça iyiydi. Yeni evime mobilya alırken kesinlikle buraya uğramayı düşüneceğim.

2023-10-19 Gizem

Home Garden Urla Mobilya mağazası içeriye girer girmez kendimi çok rahat ve hoş bir atmosferde hissettim. Çalışanlar yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Eren

Home Garden Urla Mobilya mağazasına ilk defa gittim ve çok beğendim. Mağazaya girer girmez hoş bir atmosfer ve dekorasyonla karşılaştım. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-29 Nil

Home Garden Urla Mobilya mağazasında çok güzel bir deneyim yaşadım. İçeriye adım attığımda hoş bir atmosfer hissettim. Mağazanın dekorasyonu çok güzel ve zarifti. Çalışanlar yardımseverdi ve hizmetleri mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da gayet iyiydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-03 Levent

Home Garden Urla Mobilya mağazasına ilk defa gittim ve oldukça memnun kaldım. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve dekorasyon da göz alıcıydı. Çalışanlar yardımseverdi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyorlardı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Bu mağazayı herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Pelin

Home Garden Urla Mobilya mağazasını ilk kez ziyaret ettim ve çok beğendim. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve iç dekorasyonu da şık bir şekilde tasarlanmıştı. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-13 Emre

Home Garden Urla Mobilya mağazası beni etkiledi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Çalışanlar yardımcı ve ilgiliydiler. Mağazanın atmosferi de çok hoştu ve iç dekorasyonu göz alıcıydı. Bu mağazayı herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Home Garden Urla?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?