HOBBYTIME

HOBBYTIME yakın Cezayir Caddesi, Hilal Mahallesi, Yeşilkent, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06550

  • Adres: Turan Güneş Bulvarı, Cezayir Cd. No:12/A, 06550 Çankaya, Türkiye
  • Telefon: +90 312 438 40 31
  • Web sitesi: hobbytime.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.872718, 32.8587289

HOBBYTIME, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
HOBBYTIME yorumlar

Ordered some items online and they arrived within 5 days. The items were very well packaged and arrived in perfect condition. Invoice and receipt were both emailed to me. … Daha fazla

Mr color marka boyaları en uyguna burdan alabilirsiniz. Benim kişisel deneyimim çalışanların ilgili olduğu yönündeydi fakat çok uzun süredir fiziksel alışveril yapmadım yine de öneriyorum.

Ankara'da böyle bir hobi dükkanının olması gerçekten kıymetli. Modelcilik ile uğraşan herkesin mutlaka bir şey almak için uğradığı yerdir. Her sorunuza yanıt veriyorlar.

2023-09-18 Ahmet

Online olarak bazı ürünler sipariş ettim ve 5 gün içinde geldi. Ürünler çok iyi paketlenmişti ve mükemmel durumda geldi. Fatura ve makbuz e-posta ile bana gönderildi.

2023-09-18 Ayşe

Mr. color marka boyaları en uyguna buradan alabilirsiniz. Benim kişisel deneyimim çalışanların ilgili olduğu yönündeydi fakat çok uzun süredir fiziksel alışveriş yapmadım yine de öneriyorum.

2023-09-18 Mehmet

Ankara'da böyle bir hobi dükkanının olması gerçekten kıymetli. Modelcilik ile uğraşan herkesin mutlaka bir şey almak için uğradığı yerdir. Her sorunuza yanıt veriyorlar.

2023-10-03 Fatma

Bu dükkanı tercih ettim ve ürünlerden çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde siparişimi aldım. Kesinlikle tekrar buradan alışveriş yapacağım.

2023-10-08 Ali

Hobi dükkanından birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde özenle paketlenmiş ürünler aldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ürünlerim zamanında teslim edildi. Kaliteli ürünler için kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Zeynep

HOBBYTIME Hobi dükkanından birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde mükemmel hizmet aldım. Ürünlerim zamanında teslim edildi ve herhangi bir sorun yaşamadım. Çok kaliteli bir hobi dükkanıdır.

2023-10-18 Cem

Hobi dükkanıyla ilgili olumlu bir deneyimim oldu. Ürünler zamanında teslim edildi ve güzel bir şekilde paketlenmişlerdi. Çalışanlarla iletişim kurmak kolaydı ve bana her konuda yardımcı oldular.

2023-10-23 Elif

Bu hobi dükkanından birçok defa alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve iyi fiyatlıydı. Personel her zaman yardımcı oldu ve sorularıma yanıt verdi.

2023-10-28 Kadir

HOBBYTIME Hobi dükkanına ilk girdiğimde çok etkilendim. Çok güzel bir atmosferi vardı ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Personel de çok yardımcı oldu ve alışveriş deneyimi mükemmeldi.

2023-11-02 Gamze

Bu dükkanı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve fiyatları da uygundu. Çalışanlar ilgili ve yardımcı oldular.

2023-11-07 Mustafa

HOBBYTIME Hobi dükkanından alışveriş yapmak güzel bir deneyimdi. Ürünler hızlı bir şekilde teslim edildi ve mükemmel durumdaydı. Fiyatlar da oldukça makuldi.

2023-11-12 Selin

Bu hobi dükkanından birçok kez alışveriş yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve ambalajlama ve paketleme mükemmeldi. Personel de çok yardımcı oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? HOBBYTIME?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?