Hera spa sauna & professional massage parlor ???? yorumlar

Hera spa sauna & professional massage parlor ???? yakın Hükümet Caddesi, Andifli, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07589

  • Adres: Andifli, Hükümet Cd., 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 533 322 00 52
  • Enlem, Boylam: 36.1964435, 29.6458088

Hera spa sauna & professional massage parlor ????, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hera spa sauna & professional massage parlor ???? yorumlar

this is an amazing experience, especially the staff mehmet is so friendly and helpful. he not only offered the best and professional turkish bath service, but also offered the turkish tea for us and smiling the whole time. definitely five star experience! Daha fazla

**KADIR** gave me the BEST massage of my entire life!!! He is truly gifted, passionate and professional. The bubble massage was unlike anything I have experienced and is an absolute must. Somehow he managed to be both firm/vigorous and … Daha fazla

Her sene gidip kaldığımm bir otel, Pandemiden sonra yenilenmiş. Odalar çok geniş değil ancak yeterli ve temiz. … Daha fazla

2023-09-21 Mehmet

Bu muhteşem bir deneyimdir, özellikle Mehmet personel çok arkadaş canlısı ve yardımcı olmaktadır. Sadece en iyi ve profesyonel Türk hamamı hizmetini sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Türk çayını da teklif ediyor ve tüm zaman boyunca gülümsüyor. Kesinlikle beş yıldızlı bir deneyim!

2023-09-21 Kadir

Kadir hayatımın en iyi masajını bana yaptı !!! Gerçekten yetenekli, tutkulu ve profesyonel. Kabarcık masajı, benim deneyimlediğim her şeyden farklı olarak müthiş bir şey ve kesinlikle yapılması gereken bir şey. Her nasılsa hem sert / sert hem de ...

2023-09-21 Tugba

Her sene gidip kaldığımm bir otel, Pandemiden sonra yenilenmiş. Odalar çok geniş değil ancak yeterli ve temiz.

2023-10-06 Ayse

Mükemmel hizmet ve personel. Hamam deneyimi çok rahatlatıcı ve yatıştırıcıydı. Mehmet çok profesyonel ve misafirperverdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-11 Murat

Güzel bir hamam deneyimi yaşadım. Personel dostça ve yardımseverdi. Masaj çok rahatlatıcıydı ve bütün stresimi aldı. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-10-16 Selma

Harika bir hamam deneyimi geçirdim. Tüm personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Hizmet kalitesi harikaydı ve masaj harikaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-21 Ahmet

Bu tesis çok güzeldi. Hamam deneyimi gerçekten rahatlatıcıydı ve hizmet kalitesi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim

2023-10-26 Merve

Müthiş bir hamam deneyimim vardı. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Masaj harikaydı ve tamamen rahatladım. Tavsiye!

2023-10-31 Cem

Çok keyif aldığım bir deneyimdi. Hamam çok temiz ve rahatlatıcı bir atmosfer vardı. Personel çok dostça ve profesyoneldi. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-11-05 Gizem

Bu hamamda harika bir deneyim yaşadım. Hizmetler mükemmeldi ve personel her zaman güleryüzlü ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-11-10 Ali

Burası gerçekten harika bir hamam. Hizmetler mükemmeldi ve personel çok dostça. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-15 Emine

Harika bir hamam deneyimi yaşadım. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi harika ve masaj mükemmeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hera spa sauna & professional massage parlor ?????
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?