Hendek Belediyesi Atatürk Stadyumu yorumlar

Hendek Belediyesi Atatürk Stadyumu yakın Hendek Stadı, D100, Yeni, Yenimahalle Mahallesi, Hendek, Sakarya, Marmara Region, 54300

  • Adres: Başpınar, 54300 Hendek/Sakarya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.794484, 30.7400085

Hendek Belediyesi Atatürk Stadyumu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hendek Belediyesi Atatürk Stadyumu yorumlar

Keyifli bir futbol organizasyonunda minik sporcularımız ile Tayfur Havutçu Hendek Cup turnuvasında bulundum.Hendek bir kere sahip olduğu spor tesisleri ile beni şaşırttı ve mutlu etti.Aralikli yağmurlu bir zaman diliminde saha diri kaldı … Daha fazla

Şehrin merkezinde hükümet binalarına çok yakın. Bazen burda maçlar oluyor ilçe halkı seyrediyor. Vatandaşların spor yapabileceği güzel mekan. Sanırım çimlere bakım olduğu için bu gün yasakmış.

2023-09-28 Ahmet

Keyifli bir futbol organizasyonunda minik sporcularımız ile Tayfur Havutçu Hendek Cup turnuvasında bulundum.Hendek bir kere sahip olduğu spor tesisleri ile beni şaşırttı ve mutlu etti.Aralikli yağmurlu bir zaman diliminde saha diri kaldı

2023-09-28 Mehmet

Şehrin merkezinde hükümet binalarına çok yakın. Bazen burda maçlar oluyor ilçe halkı seyrediyor. Vatandaşların spor yapabileceği güzel mekan. Sanırım çimlere bakım olduğu için bu gün yasakmış.

2023-10-15 Ayşe

Tayfur Havutçu Hendek Cup turnuvasında minik sporcularımız ile keyifli bir futbol organizasyonunda bulunduk. Hendek'in spor tesisleri beni şaşırttı ve mutlu etti. Sahaların diri kalması yağmurlu zamanlarda bile hoş bir sürpriz oldu.

2023-10-15 Ahmet

Bu stadyumun şehrin merkezinde olması ve hükümet binalarına yakın olması çok avantajlı. Bazen burada maçlar oynanıyor ve ilçe halkı seyrediyor. Vatandaşlar için harika bir spor yapma mekanı.

2023-10-30 Mehmet

Hendek Cup turnuvasında minik sporcularımız ile keyifli bir futbol organizasyonunda bulunduk. Hendek'in spor tesisleri beni şaşırttı ve mutlu etti. Hem yağmurlu bir zamanda bile sahaların diri kalması hoş bir sürpriz oldu.

2023-11-04 Ayşegül

Bu stadyum şehrin merkezinde yer aldığı için hükümet binalarına çok yakın. Bazen burada maçlar oluyor ve ilçe halkı izleyebiliyor. Vatandaşlar için harika bir spor yapma alanı. Bugün çimlere bakım yapıldığı için biraz kısıtlama varmış.

2023-11-14 Ayşe

Tayfur Havutçu Hendek Cup turnuvasında minik sporcularımız ile keyifli bir futbol organizasyonunda bulunduk. Hendek'in spor tesisleri beni şaşırttı ve mutlu etti. Hem yağmurlu bir zamanda bile sahaların diri kalması hoş bir sürpriz oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hendek Belediyesi Atatürk Stadyumu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?