Hello Istanbul - Istanbul Airport Transfer yorumlar

Hello Istanbul - Istanbul Airport Transfer yakın Nenehatun Mahallesi, Arnavutköy, Istanbul, Marmara Region, 34275

  • Adres: Nenehatun, Yeni Dünya Sk. No: 1 D:4, 34275 Arnavutköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 537 737 80 79
  • Enlem, Boylam: 41.1962241, 28.7279317

Hello Istanbul - Istanbul Airport Transfer, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hello Istanbul - Istanbul Airport Transfer yorumlar

We were picked up from the Airport on time! It was a really nice and comfortable car. Thank you!

Best Transfer Service in town! Very friendly and helpful driver. Will use the Same Company again Next time! Daha fazla

Bu benim İstanbul'a ilk seyahatimdi. Birçok arkadaşımdan ve tanıdığımdan kaotik bir şekilde büyük ama aynı zamanda çok güzel bir şehir olduğunu duydum ama her büyük şehirde olduğu gibi turistler dolandırılmayı sever! Bu yüzden bir taksi … Daha fazla

2023-09-25 Ahmet

Havalimanından zamanında alındık! Gerçekten güzel ve rahat bir araçtı. Teşekkür ederim!

2023-09-25 Ayşe

Şehirdeki en iyi transfer servisi! Çok dostane ve yardımsever bir şoför. Bir sonraki sefer yine aynı şirketi kullanacağım!

2023-09-25 Murat

Bu benim İstanbul'a ilk seyahatimdi. Birçok arkadaşımdan ve tanıdığımdan kaotik bir şekilde büyük ama aynı zamanda çok güzel bir şehir olduğunu duydum, ama her büyük şehirde olduğu gibi turistler dolandırılmayı sever! Bu yüzden bir taksi çağırmaktan çekiniyordum. Ancak, Hello Istanbul ile transfer yaptığımda endişelerim hemen gitti. İyi bir fiyatla güvenilir ve konforlu bir hizmet aldım. Şoför, İngilizceyi iyi konuşuyordu ve bana birçok ipucu ve öneri verdi. Kesinlikle Hello Istanbul'u diğer turistlere tavsiye ederim!

2023-10-10 Esra

Hello Istanbul ile muhteşem bir transfer deneyimi yaşadım! Şoför çok dostane ve yardımseverdi. Araç temiz ve konforluydu. Kesinlikle tekrar kullanacağım!

2023-10-15 Mehmet

Hello Istanbul'un transfer hizmetinden çok memnun kaldım. Şoför çok profesyonel ve yardımseverdi. Fiyat da oldukça uygundu. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-20 Derya

Hello Istanbul ile gerçekten mükemmel bir transfer yaşadım. Şoförün samimiyeti ve yardımseverliği beni çok etkiledi. Bir sonraki seyahatimde kesinlikle yine bu şirketi tercih edeceğim!

2023-10-25 Cemal

Hello Istanbul'un transfer hizmeti gerçekten harika! Şoförün arkadaş canlısı ve yardımsever olması çok hoşuma gitti. Aynı şirketi bir kez daha kullanacağım!

2023-10-30 Aysel

Hello Istanbul'u transfer hizmeti için tercih ettim ve kesinlikle doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Şoför çok nazik ve profesyoneldi. Araba temiz ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-04 İsmail

Hello Istanbul ile yaptığım transferden çok memnun kaldım. Havalimanında beni zamanında karşıladılar ve rahat bir şekilde otele ulaşmamı sağladılar. Tekrar teşekkürler!

2023-11-09 Filiz

Hello Istanbul'dan aldığım transfer hizmeti kesinlikle harikaydı. Şoför çok profesyonel ve nazikti. Araba temiz ve konforluydu. Bir sonraki seyahatimde yine bu şirketi tercih edeceğim!

2023-11-14 Ali

Hello Istanbul ile yaptığım transfer gerçekten çok memnun kaldım. Şoför çok yardımsever ve saygılıydı. Araba temiz ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-19 Gamze

Hello Istanbul'un transfer hizmetinden çok memnun kaldım. Şoför çok nazik ve yardımseverdi. Havalimanında beni zamanında karşıladılar ve otelime güvenli bir şekilde ulaşmamı sağladılar. Bu hizmeti herkese tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hello Istanbul - Istanbul Airport Transfer?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?