Height Reduction Surgery in Turkey yorumlar

Height Reduction Surgery in Turkey yakın D100, Cihangir Mahallesi, Avcılar, Istanbul, Marmara Region, 34310

  • Adres: Cihangir Mah. E5 Karayolu, üzeri Beyaz Center B Blok No:51, 34310 Marmara Bölgesi/Avcılar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 531 988 30 90
  • Web sitesi: heightreduction.com
  • Enlem, Boylam: 40.9942846, 28.7065145

Height Reduction Surgery in Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Height Reduction Surgery in Turkey yorumlar
2023-09-23 Ahmet

Ortopedi Kliniği'ne gittiğimde çok etkilendim. Çalışanlar sıcak ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Klinik çok temiz ve modern bir ortama sahip. Tedavi sürecinde aldığım hizmetin kalitesi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Ayşe

Yükseklik azaltma ameliyatı için Ortopedi Kliniği'ni tercih ettim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve nazikti. Klinikteki hava oldukça rahatlatıcı ve rahatlatıcıydı. Bekleme süresi kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Hizmetin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar çok uygun idi. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-23 Mehmet

Ortopedi Kliniği'nde yaptırdığım yükseklik azaltma ameliyatı sonrasında çok mutlu oldum. Doktorlar çok profesyonel ve deneyimliydi. Klinik çok modern ve temiz bir ortama sahipti. Personel çok yardımsever ve nazikti. Bekleme süresi biraz uzun olsa da, randevum zamanında başladı. Hizmetin kalitesi harikaydı ve fiyatlar oldukça makul idi.

2023-10-08 Seda

Ortopedi Kliniği'nde yaptığım yükseklik azaltma ameliyatından son derece memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve nazik. Bekleme süresi biraz uzun olsa da, randevum tam zamanında başladı. Klinik ise çok temiz ve moderndi. Tedavi sürecinde aldığım hizmetin kalitesi mükemmeldi. Fiyatlar da oldukça uygun idi. Tekrar gitmek isterim.

2023-10-13 Fatma

Ortopedi Kliniği'nde bulunan yükseklik azaltma ameliyatı hizmetinden çok memnun kaldım. Doktorlar gerçekten profesyoneldi ve işlerini çok iyi yapıyorlardı. Klinik çok temiz ve düzenli bir ortama sahipti. Personel de çok yardımsever ve nazikti. Bekleme süresi kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Hizmetin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da oldukça uygun idi.

2023-10-18 Emre

Ortopedi Kliniği'nde yaptırdığım yükseklik azaltma ameliyatından oldukça memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Bekleme süresi biraz uzun olsa da, hizmetin kalitesi çok iyiydi. Klinik oldukça modern ve temiz bir ortama sahipti. Fiyatlar da oldukça makul idi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-23 Gül

Ortopedi Kliniği'nde yaptırdığım yükseklik azaltma ameliyatı sonrasında çok mutlu oldum. Doktorlar çok profesyonel ve deneyimliydi. Klinik çok modern ve temiz bir ortama sahipti. Çalışanlar da çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi biraz uzun olsa da, randevum tam zamanında başladı. Hizmetin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da oldukça makul idi.

2023-10-28 Ali

Yükseklik azaltma ameliyatı için Ortopedi Kliniği'ne gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve nazikti. Klinik çok modern ve temiz bir ortama sahipti. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Hizmetin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da oldukça makul idi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ayhan

Ortopedi Kliniği'ne yükseklik azaltma ameliyatı için gittim ve memnun kaldım. Klinik çok modern ve temizdi. Personel çok yardımsever ve nazikti. Bekleme sürem biraz uzun olsa da, hizmetin kalitesi harikaydı. Fiyatlar da oldukça uygun idi. Tüm insanlara tavsiye ederim.

2023-11-07 Sevgi

Yükseklik azaltma ameliyatı için Ortopedi Kliniği'ne gittiğimde çok etkilendim. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Klinik çok modern ve temiz bir ortama sahipti. Hizmetin kalitesi harikaydı ve fiyatlar oldukça makul idi. Tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Mesut

Ortopedi Kliniği'nde yükseklik azaltma ameliyatı yaptırdım ve çok etkilendim. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Bekleme süresi biraz uzun olsa da, randevum tam zamanında başladı. Klinik çok modern ve temiz bir ortama sahipti. Hizmetin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da oldukça uygun idi.

2023-11-17 Elif

Ortopedi Kliniği'ne gittiğimde çok etkilendim. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Klinik çok temiz ve modern bir ortama sahipti. Hizmetin kalitesi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Height Reduction Surgery in Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?