Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması yorumlar

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması yakın Civan Sokağı, Üniversite Mahallesi, Avcılar, Istanbul, Marmara Region, 34320

  • Adres: Üniversite Mah, Civan Sk. No: D:197, 34320 Avcılar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 553 673 70 00
  • Enlem, Boylam: 40.9918877, 28.7138565

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması yorumlar
2023-09-30 Ayşe

Bir akrabamızın tavsiyesi üzerine Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması ile iletişime geçtik. Hasta Bakıcı arayışımızda oldukça yardımcı oldular. Çok kısa bir sürede uygun bir hasta bakıcı bulduk. Hasta bakıcımız oldukça profesyonel ve ilgiliydi. İhtiyaçlarımıza her zaman hızlı bir şekilde cevap verdi. Hizmetleri kaliteliydi. Hasta bakımı konusunda çok tecrübeli bir ekip olduklarını hissettik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-30 Mehmet

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması ile birkaç kez çalıştım. Hasta bakıcılardan çok memnun kaldım. Her seferinde titizlikle hizmet aldım. Hasta bakıcılar ilgili ve insancıl davranıyorlar. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tercih edilebilecek bir firma.

2023-09-30 Emine

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan hasta bakıcısı talep ettik. İletişimleri oldukça hızlı ve güvenilir. Hasta bakıcısı gönderimi de aynı şekilde hızlı ve uygun fiyatlıydı. Hasta bakıcımız da oldukça eli açık ve ilgiliydi. Kesinlikle memnun kaldık ve tekrar çalışmak isteriz.

2023-10-15 Ahmet

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan hizmet aldım. İlk olarak çalışanların ilgisi ve samimiyeti beni etkiledi. Hasta bakıcısı oldukça profesyonel ve güvenilir. Özellikle yaşlı hastalarla ilgileniyorlar ve onlara gereken özeni gösteriyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-20 Gülay

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan çok memnun kaldım. İlgili ve güler yüzlü personelleri sayesinde güven duygusu yaşadım. Hasta bakıcımız da oldukça yardımcı oldu. Hizmetleri kaliteliydi. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-25 Ahmet

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan hizmet aldım. İletişimleri oldukça hızlı ve kaliteliydi. Hasta bakıcısı da oldukça deneyimli ve ilgiliydi. Kendisiyle çalışmaktan memnun kaldım. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Fatma

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması ile annem için hasta bakıcısı aradık. Çok çabuk dönüş yaparak bize uygun bir hasta bakıcısı buldular. Hasta bakıcısı gayet ilgili ve yardımcı oldu. Hizmetleri de oldukça kaliteliydi. Kesinlikle tercih edilebilecek bir firma.

2023-11-04 Şevval

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan hizmet aldık. Başta pek çok farklı alternatif arasından bize en uygun olanı seçmemizde yardımcı oldular. Hasta bakıcı oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Hizmetleri kaliteliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Hakan

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan hizmet aldık. Hasta bakımı konusunda oldukça tecrübeli bir ekip olduklarını gördüm. Hasta bakıcısı da oldukça ilgili ve insancıldı. İhtiyaçlarımıza her zaman hızlı bir şekilde cevap verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Dilek

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'ndan hizmet aldım. Hasta bakıcısının ilgisi ve güler yüzü beni oldukça memnun etti. Kendisi oldukça profesyonel ve tecrübeliydi. Hizmetleri kaliteliydi. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-11-19 Mehmet

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması'na başvurduk ve çok memnun kaldık. Çok kısa sürede bize en uygun ve tecrübeli hasta bakıcısını yönlendirdiler. Hasta bakıcısı da oldukça yardımcı ve ilgiliydi. Hizmetleri kaliteliydi. Kesinlikle tavsiye edilir.

2023-11-24 Fatma

Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması ile iletişime geçtim ve çok memnun kaldım. Hasta bakıcısı oldukça tecrübeli ve ilgiliydi. Hizmetleri de oldukça kaliteliydi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar çalışırım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hazal İstanbul Hasta Bakıcı Firması?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?