Hatay Şehir Müzesi yorumlar

Hatay Şehir Müzesi yakın Hatay Şehir Müzesi, Gündüz Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Antakya, Hatay Province, Mediterranean Region, 31040

  • Adres: Cumhuriyet, Gündüz Cd. 2-4, 31040 Antakya/Hatay, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.202122, 36.1602689

Hatay Şehir Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hatay Şehir Müzesi yorumlar

Eski arkeoloji müzesinin bulunduğu yer şehir müzesine dönüştürülmüş. Müze Kültür ve turizm bakanlığına ait ve müze kart geçiyor. Konum olarak çok merkezi bir noktada bulunuyor. Hatay'ı gezmeden önce bu müzeyi ziyaret etmenizi öneririm. Daha fazla

Depremden bir hafta önce ziyaret etmiştim dilerim tekrar ziyarete açılır Daha fazla

Müze kart ile bedava. Hatay gezisinde girilmesini öneririm. Mitolojide Hatayla özdeşen Defne ve Apollon sizi karşılar. Diğer canlandırmalar da ilginç ve şehir hakkında bilgi veriyor.

2023-10-17 İsmail

Eski arkeoloji müzesinin bulunduğu yer şehir müzesine dönüştürülmüş. Müze Kültür ve turizm bakanlığına ait ve müze kart geçiyor. Konum olarak çok merkezi bir noktada bulunuyor. Hatay'ı gezmeden önce bu müzeyi ziyaret etmenizi öneririm.

2023-10-17 Ebru

Depremden bir hafta önce ziyaret etmiştim dilerim tekrar ziyarete açılır

2023-10-17 Ahmet

Müze kart ile bedava. Hatay gezisinde girilmesini öneririm. Mitolojide Hatayla özdeşen Defne ve Apollon sizi karşılar. Diğer canlandırmalar da ilginç ve şehir hakkında bilgi veriyor.

2023-11-01 Ayşe

Müzedeki sergilenen eserler gerçekten etkileyici. Hatay'ın tarihini ve kültürünü anlamak için güzel bir yer.

2023-11-06 Murat

Hatay Şehir Müzesi'ne geçtiğimiz hafta sonu gittik ve çok keyif aldık. Etkileyici bir koleksiyon ve güzel bir atmosfer var. Kesinlikle ziyaret etmeye değer.

2023-11-11 Ayşenur

Hatay Şehir Müzesi'nde geçirdiğimiz zaman gerçekten güzeldi. Müzedeki eserlerin çeşitliliği ve kalitesi harikaydı. Personel de son derece yardımcı ve misafirperverdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Ali

Müze oldukça büyük ve iyi korunmuş eserlere ev sahipliği yapıyor. Ziyaret etmek için oldukça etkileyici bir yer. Müze kartınız varsa bedava girebilirsiniz.

2023-11-21 Sultan

Hatay Şehir Müzesi'ne geçen ay gittim ve harika bir deneyimdi. Sergilenen eserlerin mükemmelliği ve müzenin atmosferi beni büyüledi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-26 Mehmet

Müze beni çok etkiledi. Hatay'ın geçmişi ve kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmek için mükemmel bir yer.

2023-12-01 Serap

Hatay Şehir Müzesi mükemmel bir müze. İlginç eserler ile dolu ve personel çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-06 Yusuf

Müze oldukça büyük ve geniş bir koleksiyona sahip. Eserler çok iyi korunmuş ve güzel bir şekilde sergilenmiş. Ziyaret etmek kesinlikle vakit kaybı değil.

2023-12-11 Gizem

Hatay Şehir Müzesi'ne geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Sergilenen eserler harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hatay Şehir Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?