Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı yorumlar

Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı yakın Karahasanlar, Yenipazar, Bilecik, Marmara Region

  • Adres: 11782 Karahasanlar/Yenipazar/Bilecik, Türkiye
  • Telefon: +90 228 212 16 33
  • Enlem, Boylam: 40.1510184, 30.4459409

Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı yorumlar

Bilecik Gölpazarı üzerinden yol güzel. Orada bir gün geçirmeye değer bir yer. Kanyona yedek kıyafet vb. Tedarikli gidin daha iyi olur. Seyir terasına çıkmaya değer oradan kanyona iniş var ama biraz riskli gibi çünkü dönerken suyun bazı … Daha fazla

İlk defa gittik bu kanyona. Yolu çok iyi. Araçla rahatlıkla gidilebilir. İşletmenin yeni bir sahibi var. Heyecanlı, belli ki bölgeyi çok seven, sahip çıkmak isteyen biri. Umarım hayallerindeki gibi bir yer olsun. Geniş park imkanı var. … Daha fazla

İşletme sahibi işletmeyi yeni devraldı. Daha önce yine ziyaret etme şansım olmuştu kanyonu, o zamanlar tesis atıl durumdaydı fakat şu an yoğun bir çalışma ve emekle her şeyi etap etap düzeltiyorlar. İşletme sahibi Mehmet abi çok güler yüzlü … Daha fazla

2023-09-26 Bilal

Bilecik Gölpazarı üzerinden yol güzel. Orada bir gün geçirmeye değer bir yer. Kanyona yedek kıyafet vb. Tedarikli gidin daha iyi olur. Seyir terasına çıkmaya değer oradan kanyona iniş var ama biraz riskli gibi çünkü dönerken suyun bazı kısımları yükselebilir. Araştırarak gidin.

2023-09-26 Aslı

İlk defa gittik bu kanyona. Yolu çok iyi. Araçla rahatlıkla gidilebilir. İşletmenin yeni bir sahibi var. Heyecanlı, belli ki bölgeyi çok seven, sahip çıkmak isteyen biri. Umarım hayallerindeki gibi bir yer olsun. Geniş park imkanı var.

2023-09-26 Yusuf

İşletme sahibi işletmeyi yeni devraldı. Daha önce yine ziyaret etme şansım olmuştu kanyonu, o zamanlar tesis atıl durumdaydı fakat şu an yoğun bir çalışma ve emekle her şeyi etap etap düzeltiyorlar. İşletme sahibi Mehmet abi çok güler yüzlü ve işini severek yapıyor. Kanyonun güzellikleri de apayrı tabii ki.

2023-10-11 Emine

Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı'na gittiğimiz bu güzel günü hiç unutmayacağım. Harika bir kanyon manzarası ve doğa ile iç içe bir deneyim. İşletmenin yeni sahibi çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Mehmet

Kanyon doğası muhteşem. Yolculuk çok keyifliydi ve işletme sahibi bizleri çok güzel karşıladı. Güzel bir deneyim oldu.

2023-10-21 Ayşe

Kanyon manzarası nefes kesiciydi. Tesisler de çok temiz ve düzenli. İşletme sahibi samimi ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-26 Serhat

Kanyonun doğası harika. Seyir terasından muhteşem manzarayı izleyebilirsiniz. İşletme sahibi çok misafirperver ve ilgili. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-31 Esra

Bu kanyonu herkese tavsiye ederim. Hem doğa güzelliklerini keşfetmek hem de dinlenmek için harika bir yer. İşletme sahibi de çok samimi ve yardımseverdi.

2023-11-05 Murat

İşletme sahibi ile olan iletişim harika. Bize her konuda yardımcı oldu. Kanyon çok güzel ve temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Nil

Kanyon manzarası büyüleyiciydi. İşletme sahibi bize çok yardımcı oldu ve hizmetleri mükemmeldi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-15 Ahmet

Harika bir doğa deneyimi yaşadık. İşletme sahibi çok ilgili ve yardımseverdi. Kanyon manzarası muhteşemdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Elif

Kanyonun doğası çok güzel. İşletme sahibi bize çok yardımcı oldu ve her sorumuza cevap verdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Harika bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?