Harman Cafe yorumlar

Harman Cafe yakın Orta, Sürmene, Trabzon, Black Sea Region, 61600

  • Adres: Orta, Lise Yolu-1. Sk. No:7, 61600 Sürmene/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 746 59 59
  • Enlem, Boylam: 40.911293, 40.1184578

Harman Cafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Harman Cafe yorumlar

The old woman working here was absolutely delightful. The food took a while because something went wrong with their stove and she was very apologetic about it. The owners were so polite and kind, and extremely friendly. I highly highly recommend going to them and supporting such loving business owners. Daha fazla

Binalar arasındaki cennet gibi:) bulunca çok mutlu oldum. Türk kahvesi 7 tl, çay 2,5 tl. Çayı da kahvesi de güzeldi. Şirin bir yer olmuş yeşilliklerle. Caminin/öğretmenevinin karşısından caddeyi geçin, o sokakta sağda kalıyor. ahşap bina zaten hemen ayırt edilir.

Sessiz sakin , Türk Kahvesi harika .Yolunuz düştüğünde Surmenedeki güzel mekanlardan biri. Yazın bahçesi güzel.

2023-10-03 Ali

Çalışan yaşlı kadın kesinlikle çok tatlıydı. Yemek biraz uzun sürdü çünkü ocakta bir sorun çıktı ve o çok özür diledi. Sahipler çok kibar ve nazikti ve son derece dostane. Kesinlikle onlara gitmenizi ve böyle sevgi dolu işletmeleri desteklemenizi şiddetle öneriyorum.

2023-10-03 Ayşe

Binalar arasında cennet gibi:) bulunca çok mutlu oldum. Türk kahvesi 7 tl, çay 2,5 tl. Çayı da kahvesi de güzeldi. Şirin bir yer olmuş yeşilliklerle. Caminin/öğretmenevinin karşısından caddeyi geçin, o sokakta sağda kalıyor. ahşap bina zaten hemen ayırt edilir.

2023-10-03 Mehmet

Sessiz sakin , Türk Kahvesi harika .Yolunuz düştüğünde Surmenedeki güzel mekanlardan biri. Yazın bahçesi güzel.

2023-10-18 Fatma

Çok şirin ve keyifli bir kafe. Çalışanlar çok nazik ve misafirperver. Yemekler biraz geç geldi ama lezzetleri mükemmeldi. Harika bir deneyim yaşadık. Kesinlikle değer.

2023-10-23 Mustafa

Çok cana yakın bir ortam, herkes çok nazikti. Yemekler mükemmeldi, özellikle kahvaltısı tavsiye ederim. Hizmet hızlı ve etkileyiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Hatice

Atmosfer çok güzeldi, kafe çok rahatlatıcı bir ortam içinde yer alıyordu. Çalışanlar her zaman güleryüzlü ve yardımseverdi. Kahveleri lezzetliydi ve fiyatları makuldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-02 Emre

Kafenin dekorasyonu çok güzeldi, huzurlu bir atmosferi vardı. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Aslı

Kafe çok temiz ve düzenliydi. Çalışanlar çok nazik ve ilgiliydi. Yemekler taze ve lezzetliydi. Tek kelimeyle harikaydı.

2023-11-12 Cem

Kahve ve çay harikaydı. Ortam çok rahat ve sessizdi. Personel özenli ve güler yüzlüydü. Mekanın bahçesi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gitmek istediğim bir yer.

2023-11-17 Aylin

Harman Kafe, Surmenedeki en iyi kafelerden biri. Çalışanlar çok dostane ve yardımsever. Kahve ve tatlılar lezzetliydi. Atmosfer çok hoş ve rahattı. Çok memnun kaldık.

2023-11-22 Kemal

Harman kafe inanılmazdı. Kokusu, dekorasyonu ve ambiyansı harikaydı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Yemekler de harikaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-27 Selin

Harman Kafe, harika bir deneyim yaşattı. Personele çok teşekkür ederim, çok nazik ve yardımseverdiler. Mekanın atmosferi çok huzurlu ve sakin. Yemekler de lezzetliydi. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Harman Cafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?