Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu yorumlar

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu yakın Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, Taşkışla Street, Taşkışla, Harbiye, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34367

  • Adres: Harbiye, Taşkışla Cd. No:8, 34367 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 455 39 00
  • Web sitesi: sehirtiyatrolari.ibb.istanbul
  • Enlem, Boylam: 41.0460612, 28.9900301

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu yorumlar

Sıcak yaz akşamlarında keyifli vakit geçirebileceğiniz güzel bir atmosfere sahip konser alanı. Oturma düzeni, ses sistemi sorunsuz gittiğim her konserden keyifle ayrıldım. Sıra en başta uzun olsa da çabucak geçiyor. Hiçbir olumsuzluğa denk … Daha fazla

Buradaki konserler her zaman gerçekten çok güzel oluyor. Açık hava olduğu için asla bunalmıyorsunuz. Rahat rahat ferah ferah dinliyorsunuz. Seste kapalı ortamlardaki gibi boğmuyor sizi. Üstelik oturabildiğiniz ayakta kalmadığınız için … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Mekanın mimarisi çok güzel, Yunan coğrafyasına uzanan amfi tiyatro şeklinde tasarlanmış. Ses ve ışıklandırma da çok başarılı. Koltukların yerleşimi de güzel. Eşimle Mabel Matiz konserine gittik, yerimiz C sağ bloktaydı ve net bir şekilde görebildik.

2023-09-21 Ali

Sıcak yaz akşamlarında keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Konser alanının atmosferi çok güzel. Oturma düzeni ve ses sistemi de sorunsuz. Çok sayıda konserde buraya gitmeme rağmen her seferinde keyifle ayrıldım. Sıra en başta biraz uzun olsa da geçişi hızlı oluyor.

2023-09-21 Mehmet

Açık hava olması sebebiyle buradaki konserler her zaman çok güzel oluyor. Ferah bir ortamda rahat rahat dinleyebiliyorsunuz. Ses de kapalı mekanlardaki gibi sizi boğmuyor. Ayakta kalmak zorunda da kalmıyorsunuz, oturabiliyorsunuz.

2023-10-06 Fatma

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda geçirdiğim zamanlarda hep keyif alıyorum. Mekanın atmosferi gerçekten çok güzel. Ortamda bayılmıyorsunuz. Ayrıca personelin ilgisi de çok iyi. Konserlere giderken her seferinde burayı tercih ediyorum.

2023-10-11 Ahmet

Mekanın mimarisi gerçekten etkileyici. Yunan coğrafyasına uzanan amfi tiyatro şeklinde düşünülmüş. Ses ve ışıklandırma da oldukça başarılı. Koltuk düzeni de rahat ve güzel. Mabel Matiz konserinde yerim B bloktaydı ve net bir şekilde görebildim.

2023-10-16 Şeyma

Benim en sevdiğim mekanlardan biri. Konserler harika, açık havadaki atmosferi çok güzel. Oturma düzeni ve ses sistemi de mükemmel. Sıra en başta uzun oluyor ama geçişi hızlı olduğu için sorun olmuyor. Hiçbir olumsuzluk yaşamadım burada.

2023-10-21 Murat

Muhteşem bir mekan. Açık hava olduğu için hiç bunalmıyorsunuz. Rahat rahat konserlere gidebiliyorsunuz. Ses de çok iyi ayarlanmış, sizi boğmuyor. Ayakta beklemek zorunda da kalmıyorsunuz, rahatça oturabiliyorsunuz.

2023-10-26 Emine

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserler her zaman çok güzel oluyor. Açık hava olduğu için ferah bir ortamda konser dinleyebiliyorsunuz. Ses sistemi de başarılı. Personel de çok yardımsever ve ilgili.

2023-10-31 İsmail

Açık hava tiyatrosu tam yazlık mekanlara göre bir yer. Tatlı bir hava var ve orada müzik dinlemek çok keyifli oluyor. Ses sistemi de çok iyi, sizi boğmuyor. Ayakta kalmak zorunda da kalmıyorsunuz, oturabiliyorsunuz.

2023-11-05 Gamze

Mekanın atmosferi gerçekten çok güzel. Konserlerde bayılmıyorsunuz ve rahatlıkla dinleyebiliyorsunuz. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Açık havada olduğu için ferah bir ortamda vakit geçirebiliyorsunuz.

2023-11-10 Hakan

Burada birkaç kez konserlere gittim ve her seferinde çok keyif aldım. Mekanın mimarisi gerçekten etkileyici. Ses sistemi de çok iyi ayarlanmış, sizi rahatsız etmiyor. Oturma düzeni de rahat ve konforlu.

2023-11-15 Pınar

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konserlere gitmek gerçekten çok güzel bir deneyim. Açık havada olduğu için rahat bir ortamda vakit geçirebiliyorsunuz. Ses sistemi de çok başarılı. Ben burada hep keyifli zamanlar geçirdim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?