Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı yorumlar

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı yakın Osman Usta Antalya Borekcisi, 13A, 853. Sokak, Kemeraltı, Konak Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35250

  • Adres: 853 Sok. Özyurtsever İş Hanı, No:13 Konak, Türkiye
  • Telefon: +90 232 441 96 91
  • Enlem, Boylam: 38.4187862, 27.1313909

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı yorumlar

Muhteşem lezzetli, temiz, sağlıklı ve gâyet uygun fiyatlı ev yemekleri arıyorsanız, mutlaka Ayşe Hanımın hünerli ellerinden çıkan bu damak şenlendiren yemekleri tadmalısınız. Üstelik öyle güleryüzlü ve tatlı dille ağırlanıyorsunuz ki; hem mideniz hem ruhunuz doyuyor. Tüm samimiyetimle tavsiye ederim.

Lezzetli anne yemekleri yemek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz.Hem yemeklerin tadına doyulmuyor hem de çok güleryüzlü samimi içten ağırlanıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.Ayşe Hanım ellerinize sağlık

Ayse abla yemeklerinin lezzetini tatmaniz sart. Hele kendisini bir tanisaniz vazgecmeniz zor olur. Guzel sirin guleryuzlu eviniz gibi hissedeceginiz bir mekan. Cuma gunleri Hunkar begendiyi mutlaka deneyin derim. Fiyat lezzet orani da cok uygun.

2023-09-20 Esra

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı gerçekten muhteşem lezzetler sunan bir mekan. Yemekler temiz, sağlıklı ve uygun fiyatlı. Ayşe Hanımın hünerli elleriyle yapılan yemeklerini mutlaka denemelisiniz. Ayrıca Ayşe Hanım çok güleryüzlü ve tatlı bir şekilde misafirleri ağırlıyor. Hem midem hem ruhum doyuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Selim

Lezzetli anne yemekleri yiyebileceğiniz bir mekan. Yemeklerin tadına doyulmuyor, aynı zamanda çok güleryüzlü ve samimi bir şekilde ağırlanıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayşe Hanım'a ellerine sağlık.

2023-09-20 Ayşe

Ayşe abla gerçekten lezzetli yemekler yapıyor. Hem Ayşe ablayı tanımanızı hem de yemeklerinin tadını tatmanızı öneririm. Çok güzel ve sıcak bir ortam. Cuma günleri Hünkar Beğendi'yi denemelisiniz. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-10-05 Can

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı'da yemekler gerçekten harika. Tadı damağımda kaldı. Ayrıca çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-10 Derya

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı çok güzel bir mekan. Yemeklerin lezzeti muhteşem. Ayrıca dekorasyon da çok hoş. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Kerem

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı'ya gittim ve çok memnun kaldım. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Çalışanlar da çok cana yakın ve yardımcı. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-20 Elif

Ayşe Hanım'ın yemekleri gerçekten lezzetli ve doyurucu. Ayrıca Ayşe Hanım çok tatlı ve samimi bir şekilde ağırlıyor misafirlerini. Kesinlikle denemelisiniz.

2023-10-25 Mustafa

Mantıcı'da yemeklerin lezzeti harika. Ayşe Hanım'ın hünerli ellerinden çıkan yemeklerine bayıldım. Ayrıca Ayşe Hanım çok güler yüzlü ve tatlı bir şekilde ağırlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Aysel

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı harika bir mekan. Yemekler çok lezzetli ve doyurucu. Ayrıca Ayşe Hanım çok samimi ve güleryüzlü bir şekilde misafirleri ağırlıyor. İyi hizmet ve uygun fiyatlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-04 Yusuf

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı harika bir mekan. Yemeklerin lezzeti muhteşem. Ayrıca Ayşe Hanım çok güler yüzlü ve samimi bir şekilde misafirleri ağırlıyor. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Gül

Ayşe Hanım'ın yemekleri gerçekten harika. Tadına doyum olmuyor. Ayrıca Ayşe Hanım çok güleryüzlü ve samimi bir şekilde misafirleri ağırlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Ozan

Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı Mantıcı gerçekten harika bir mekan. Yemekler enfes, çeşit çeşit. Ayrıca Ayşe Hanım çok tatlı ve samimi bir şekilde ağırlayan. Fiyatları da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hanımeli Ev Yemekleri Ve Mantı Lezzet Durağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?