Hancı Eğlence Merkezi yorumlar

Hancı Eğlence Merkezi yakın Kaynaklar Merkez Mahallesi, Belenbaşı Mahallesi, Buca, Izmir, Aegean Region, 35390

  • Adres: 29 Ekim, 2205. Sk. No:43, 35395 Buca/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 453 35 35
  • Enlem, Boylam: 38.340577, 27.2564878

Hancı Eğlence Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hancı Eğlence Merkezi yorumlar

Doğayla iç içe yeşile doyacağınız ailece vakit geçirmek için çok uygun mekanlardan. Ferah ve ve havası güzel. Oldukça lezzetli marine edilmiş etlerinizi kendiniz seçiyor ve pişiriyorsunuz. Mangal ve semaver keyfine doymak isteyenlere şiddetle önerilir. Daha fazla

Ben cocuklar icin gittim oyun alani biraz kucuk olmuş alan küçük geldi ama fiyatlar diger avmlerin oyun alanlarına göre cok uygun tek tercihim bu yüzden oldu yemek yerine de guzel ama ben yemedim oyuzden bilmiyorum lezzetlerini ama … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Doğayla iç içe yeşile doyacağınız ailece vakit geçirmek için çok uygun mekanlardan. Ferah ve ve havası güzel. Oldukça lezzetli marine edilmiş etlerinizi kendiniz seçiyor ve pişiriyorsunuz. Mangal ve semaver keyfine doymak isteyenlere şiddetle önerilir.

2023-09-20 Mehmet

Ben cocuklar icin gittim oyun alani biraz kucuk olmuş alan küçük geldi ama fiyatlar diger avmlerin oyun alanlarına göre cok uygun tek tercihim bu yüzden oldu yemek yerine de guzel ama ben yemedim oyuzden bilmiyorum lezzetlerini ama …

2023-10-05 Ahmet

Hem kahvaltı hem akşam yemeği için sürekli tercih ettiğimiz bir mekan. Özellikle hafta sonları öğlen saatlerinde çok kalabalık olabiliyor. Yemekler lezzetli ancak bazen servis biraz yavaşlayabiliyor.

2023-10-10 Hatice

Mangal sevenler için harika bir mekan. Etleri kendiniz seçip pişiriyorsunuz ve oldukça lezzetli oluyor. Fiyatlar da oldukça uygun. Sadece daha konforlu oturma alanları olabilirdi.

2023-10-15 Ali

Yemekleri çok lezzetli ve taze. Özellikle mangallarını öneririm. Fiyatlar da çok uygun. Tek dezavantajı bazen yoğun olması ve beklemek zorunda kalmanız. Ama genel olarak güzel bir mekan.

2023-10-20 Zeynep

Çocuklar için harika bir yer. Oyun alanı ve çocuklar için aktiviteler mevcut. Yemekler de oldukça lezzetli. Havanın güzel olduğu zamanlarda dışarıda vakit geçirmek için ideal bir mekan.

2023-10-25 Kemal

Mükemmel bir mekan. Doğayla iç içe ve huzurlu bir ortam. Etleri kendiniz seçip pişirebiliyorsunuz ve oldukça lezzetli oluyor. Servis personeli de çok ilgili. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-30 Elif

Mangal sevenler için harika bir mekan. Et çeşitleri çok fazla ve oldukça lezzetli. Servis hızlı ve personel çok yardımcı. Yemek sonrası çay içmek için çay ocağı da mevcut. Tek dezavantajı park yerinin sınırlı olması.

2023-11-04 Murat

Yemekler harika, kaliteli ve lezzetli. Servis hızlı ve personel çok ilgili. Fiyatlar da oldukça makul. Ortam da çok güzel ve rahat. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-09 Emine

Mangal sevenler için ideal bir mekan. Etleri kendiniz seçip pişirebiliyorsunuz ve oldukça lezzetli oluyor. Fiyatlar da çok uygun. Servis biraz yavaşlayabiliyor ama genel olarak memnun kaldım.

2023-11-14 Hüseyin

Çocuklar için harika bir mekan. Oyun alanı ve çocuklar için aktiviteler mevcut. Yemekler de oldukça lezzetli. Fiyatlar da uygun. Tek eksik tarafı tuvaletlerin biraz temizlik gerektirmesi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hancı Eğlence Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?