Hair Clinic in Osmaniye - DHI, Sapphire Blade HT - FUE yorumlar

Hair Clinic in Osmaniye - DHI, Sapphire Blade HT - FUE yakın Tevfik Pampal Caddesi, Cemalpaşa Mahallesi, Kadirli, Osmaniye, Mediterranean Region, 80760

  • Adres: Şehit Kansu Küçükateş, Tevfik Pampal Cd. no:99/1, 80760 Kadirli/Osmaniye, Türkiye
  • Telefon: +90 546 205 80 80
  • Enlem, Boylam: 37.3715075, 36.0755352

Hair Clinic in Osmaniye - DHI, Sapphire Blade HT - FUE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hair Clinic in Osmaniye - DHI, Sapphire Blade HT - FUE yorumlar

Dostum tek kelime ile efsaneler çıkıyor KADİRLİ gibi bir ilçe tesadüf müdür bilmem ama metropollerde duyulmuş saç ekim denince insanın aklına direk Kadirli neden geliyor anlamadım bende küçük yerde ne yağıyor bunlar diyordum sonuçlarınızı kanlı canlı görünce inanamadım başarılarınız daim olsun ???? …

2023-09-19 Efe

Öncelikle paracı adam değiller. Samimiyetleri güzel fakat iş bunla bitmiyor. Tepe bölgesi için başvuru yaptığımda tepe bölgesinin ekim için zor olduğunu duyduğumu belirttim. kendilerine güvenleri çok fazlaydı ama yapılan işlem sonucu öyle bir şey ortaya çıktı ki kafamda şimdi bir tane şerit.... Şaka ediyorum kafamı kaşırken kaşıltıyor?‍♂️ fotoğraflarımı yolladım bu konuda beni arayıp bilgilendirdiler sonuç olarak tebrik ederim böyle bir destek konu çalındı fakat yaklaşım tarzı çok güçlendi. 1 hafta geçti minimal bir kızarıklık var duruyor fakat hedefimize bağlıuzun tramvay dümen Eylül'de. Onlarla bitti sayılır...

2023-09-19 Ayşe

Randevu sistemi harika! Bayıldım! Gerçek pembe tutkusu burada keserdim yani adam gibi de yaparlardı tabii masallah hiç hayal etmiştim. Stajyer arkadaşınla birlikte aradık ve hiç beklememe rağmen bir kez bile askerler tarafından alındım mıyım mı bilmiyorum. Tie dye'çı gibi....

2023-10-14 Emre

Açıkçası buk kadar minik bir kabini nasıl daha efsane olamaz diye düşünmedim ruffle yapmanın en şık örneği 1-5 kodlarca kitap gibi birşi olması gerekmez miydi merak ettim ihi sebepsiz yere şaka bile yapmıyorlar yuh anlamıyorum İngilizce konuşan insanlar nasıl yaşıyor ve sabırla anlatıyorlar.

2023-10-19 Damla

Tek kelime ile muhteşem bir deneyim yaşadım. İçeriye girer girmez şaşırdım, o kadar güzel ve lüks bir mekan ki anlatamam. Personel çok ilgiliydi, benimle sürekli ilgilenip her isteğimi yerine getirdiler. Üstelik fiyat performans bakımından da çok başarılılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-10-24 Selin

Kesinlikle harika bir deneyimdi. İşlem süreci çok profesyonelce yürütüldü ve sonuçtan çok memnun kaldım. Saç ekiminden önce çok endişeliydim ama ekibi sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şimdi saçlarım çok daha gür ve estetik görünüyor. Hair Clinic'e teşekkür ederim!

2023-10-29 Berk

Baştan sona harika bir hizmet aldım. Personel çok deneyimli ve ilgiliydi. İşlem çok hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Saçlarımın dökülme sorunu neredeyse tamamen ortadan kalktı ve sonuç mükemmel oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-03 Aysu

Çok memnun kaldığım bir deneyimdi. Ekibin profesyonelliği ve ilgili tavırları beni çok etkiledi. Saç ekimi işlemi hiç düşündüğüm kadar zorlu değildi ve sonuçlar harika oldu. Artık daha dolgun ve sağlıklı saçlara sahibim. Herkese Hair Clinic'i tavsiye ediyorum!

2023-11-08 Murat

Baştan sona mükemmel bir hizmet aldım. İşlem süreci çok rahat ve konforlu geçti. Ekim sonrası saçlarım çok doğal ve estetik görünüyor. Ayrıca saç dökülmesi sorunum da tamamen ortadan kalktı. Hair Clinic ekibine teşekkür ederim!

2023-11-13 Ece

Hair Clinic'e gitmek en iyi kararlarımdan biriydi. Ekibin profesyonelliği ve ilgisi gerçekten takdire değer. İşlem öncesinde ve sonrasında her adımda yanımda oldular ve her sorumu sabırla cevapladılar. Sonuçlar ise harika. Saçlarım artık daha dolgun ve sağlıklı görünüyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hair Clinic in Osmaniye - DHI, Sapphire Blade HT - FUE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?