Habesha Restaurant yorumlar

Habesha Restaurant yakın New Pera Suites, Ekrem Tur Sokağı, Hüseyinağa, Hüseyinağa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34435

  • Adres: Hüseyinağa, Ekrem Tur Sk. No:5, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 267 70 66
  • Web sitesi: habesharestaurant.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0354987, 28.9776495

Habesha Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Habesha Restaurant yorumlar

I had an amazing experience at Habesha Restaurant near Taksim Square in Istanbul. The highlight was the delicious mahbravi dish, packed with authentic Ethiopian flavors. The staff recommended it as a perfect introduction to Ethiopian … Daha fazla

Türkiyede'ki ilk ve tek Etiyopya geleneksel Restaurantı ???????? @habesharestaurant Etiyopya geleneksel lezzetlerin tadına bakmak ve geleneksel dans gösterilerini izleyebilirsiniz. … Daha fazla

The atmosphere is not that appealing but ppl are smiling to compensate. After reading so many comments about the size being small and as we were not that hungry, We ordered the plate for 2. To our surprise it was quite big. We couldn't finish it. I don't think we would of we were very hungry either. Daha fazla

2023-10-02 Şeyma

Habesha Restaurant yakınındaki Habesha Restoranı'nda harika bir deneyim yaşadım. Olağanüstü lezzetli mahbravi yemeği, otantik Etiyopya tatlarıyla dolu olarak öne çıkıyor. Personel, bu lezzetli yemeğin Etiyopya mutfağına mükemmel bir giriş olduğunu önerdi.

2023-10-02 Gülşah

Türkiyede'ki ilk ve tek Etiyopya geleneksel Restaurantı. Etiyopya geleneksel lezzetlerin tadına bakmak ve geleneksel dans gösterilerini izleyebilirsiniz.

2023-10-17 Cem

Yem zamanı ve rezervasyonlar hakkında yardımcı olacağını bildiğimiz için rezervasyon yaptık. Yemekler harikaydı ve personel çok misafirperverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Genel deneyimimiz harikaydı.

2023-10-27 Ayşe

Ortamda oturmak için biraz daha fazla alan olmasını tercih ederdim. Yemekler lezzetliydi ve personel dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar da makul düzeydeydi.

2023-11-01 İpek

Habesha Restaurant'a ailemle birlikte gittik ve harika bir zaman geçirdik. Yemekler lezzetliydi ve atmosfer canlıydı. Personel de çok misafirperver ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-11-06 Mehmet

Yemeklerin lezzeti ve servis kalitesi gerçekten muhteşemdi. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Ortam biraz gürültülü olsa da genel deneyimimiz harikaydı.

2023-11-11 Tuğba

Habesha Restaurant'ta ilk kez ziyaret ettim ve son derece etkilendim. Yemekler lezzetliydi ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi.

2023-11-16 Ferhat

Habesha Restaurant'a eşimle birlikte gittik ve mükemmel bir deneyim yaşadık. Lezzetli yemekler, dostça personel ve canlı atmosfer ile çok memnun kaldık. Fiyatlar da oldukça uygun düzeydeydi.

2023-11-21 Elif

Habesha Restoranı'nda harika bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve personel çok misafirperverdi. Atmosfer biraz gürültülü olsa da genel deneyimimizden çok memnun kaldık.

2023-11-26 Selim

Habesha Restaurant'ta yemek yemek gerçekten keyifliydi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Tek olumsuz taraf, ortamın biraz gürültülü olmasıydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Habesha Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?