Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi yorumlar

Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi yakın Yedikule Çırpıcı Yol Sokağı, Cevizlibağ, Maltepe Mahallesi, Zeytinburnu, Istanbul, Marmara Region, 34010

  • Adres: Topkapı Trade Center, Maltepe Cevizlibağ, Cevizlibağ Köprüsü 1 116 - 117, 34500 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 655 84 00
  • Web sitesi: gurudive.com
  • Enlem, Boylam: 41.0172407, 28.9100846

Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi yorumlar

2016 Yazında Kaş'ta yaptığım deneme dalışından sonra sualtına gönül verdim. Brovemi alıp profesyonelce dalmak için 1 yıl dalış okulu aradım. Aradıkça baktım ki dalış esnasındaki disiplin bir çok okulun eğitim sürecinde bulunmuyordu. Kimi 3 … Daha fazla

2017 Eylül ayında sizlerle beraber katılmış olduğum Marmaris etkinliğinde harika bir hafta sonu geçirdim. Çok önceden katılmam gerektiğini düşündüğüm bu gün, dalış Eğitimine başlamaya karar verdim. Tüm hocalarıma çok teşekkür ederim. 29 Ekim de kaş ta görüşmek üzere..

Güler yüzlü ve güvenilir bir karşılama sonrası sıfır korku fakat sınırsız keyif ile eğlenceli zaman geçirdim. En kısa zaman da dalış eğitimine başlamak planlarımın ilk sırasında. Her şey için teşekkürler, görüşmek dileklerimle!..

2023-09-23 Kaş

2016 Yazında Kaş'ta yaptığım deneme dalışından sonra sualtına gönül verdim. Brovemi alıp profesyonelce dalmak için 1 yıl dalış okulu aradım. Aradıkça baktım ki dalış esnasındaki disiplin bir çok okulun eğitim sürecinde bulunmuyordu. Kimi 3 … Daha fazla;

2023-09-23 Marmaris

2017 Eylül ayında sizlerle beraber katılmış olduğum Marmaris etkinliğinde harika bir hafta sonu geçirdim. Çok önceden katılmam gerektiğini düşündüğüm bu gün, dalış Eğitimine başlamaya karar verdim. Tüm hocalarıma çok teşekkür ederim. 29 Ekim de kaş ta görüşmek üzere..;

2023-09-23 Eğlenceli

Güler yüzlü ve güvenilir bir karşılama sonrası sıfır korku fakat sınırsız keyif ile eğlenceli zaman geçirdim. En kısa zaman da dalış eğitimine başlamak planlarımın ilk sırasında. Her şey için teşekkürler, görüşmek dileklerimle!..

2023-09-25 Hakan

Dalış eğitimine başlamak için araştırma yaparken Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi'ni buldum. Bütün eğitmenlerin profesyonel ve disiplinli olduklarını gördüm. Dalış deneyimimdeki güvenlik konusunda da iyi olduklarını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Marmaris etkinliğinde Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi ile dalış yapma şansı buldum. Harika bir deneyimdi. Eğitmenler çok yardımcı ve bilgiliydi. Son derece güvenli bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-09-25 Mustafa

Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi, dalış eğitimi almak için mükemmel bir yerdir. Eğitmenler disiplinli ve uzmandır. Eğitim süreci çok iyiydi ve kendimi her zaman güvende hissettim. Daha fazla dalış yapma şansım olacak.

2023-10-10 Selin

Geçen yaz Kaş'ta deneme dalışı yaptım ve büyülendim. Daha profesyonel bir dalış yapabilmek için Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi'ni araştırdım ve seçtim. Eğitim sürecindeki disiplinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Gökhan

Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi ile olan deneyimim harikaydı. Eğitmenler profesyonel ve bilgiliydi. Kendimi güvende hissettim ve çok eğlendim. Dalış eğitimine devam etmeyi düşünüyorum.

2023-10-20 Nur

Dalış eğitimine başlamak için Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi'ni tercih ettim ve çok memnun kaldım. Eğitmenler çok sabırlı ve yardımseverlerdi. Güvenli bir deneyim yaşadım ve daha fazla dalış yapmak istiyorum.

2023-10-25 Yusuf

Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi'nin deneyimi harikaydı. Eğitmenler profesyonel ve deneyimliydi. Ortam çok samimi ve rahattı. Dalış eğitimime devam etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-30 Elif

Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi ile harika bir dalış etkinliği deneyimi yaşadım. Eğitmenler çok yardımcı oldu ve her şeyi açıklayıcı bir şekilde anlattı. Kendimi güvende hissettim ve çok keyif aldım.

2023-11-04 Ali

Kaş'ta deneme dalışından sonra profesyonelce dalış yapmak için Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi'ni seçtim. Diğer okullara kıyasla daha disiplinli olduklarını gördüm. Çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-11-09 Fatma

Marmaris etkinliğinde Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi ile harika bir hafta sonu geçirdim. Eğitmenlere çok teşekkür ederim. Çok güvendiğim bir yer. Kaş'ta görüşmek üzere.

2023-11-14 Burak

Güler yüzlü ve güvenilir bir karşılama ile eğlenceli bir zaman geçirdim. En kısa zamanda dalış eğitimine başlamayı planlıyorum. Her şey için teşekkürler, görüşmek dileklerimle!

2023-11-19 Emine

Güler yüzlü ve güvenilir bir karşılama sonrası sıfır korku fakat sınırsız keyif ile eğlenceli zaman geçirdim. En kısa zamanda dalış eğitimine başlamak planlarımın ilk sırasında. Her şey için teşekkürler, görüşmek dileklerimle!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Guru Dive Dalış Eğitim ve Organizasyon Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?