Gurbuz Winery & Restaurant yorumlar

Gurbuz Winery & Restaurant yakın Büyükkarıştıran Yeni Sanayii, Büyükkarıştıran Yeni Sanayi Sitesi, Yeni Mahalle, Büyükkarıştıran, Lüleburgaz, Kırklareli, Marmara Region, 39780

  • Adres: Yeni Mahalle D100 Karayolu kenari No: 33, C Blok 10-27 No, Buyukkaristiran, 39750 Luleburgaz/Kırklareli, Türkiye
  • Telefon: +90 532 167 08 77
  • Web sitesi: gurbuzwinery.com
  • Enlem, Boylam: 41.2841415, 27.5623054

Gurbuz Winery & Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gurbuz Winery & Restaurant yorumlar

Akın Gürbüz ülkemizin en önemli şarapçılarından biri, bu işin hem eğitimini almış, hem de en iyi şekilde yapmak için efor sarf ediyor. Şaraphanede bizi çok iyi ağırladı, bir sonraki ziyaretimi şimdiden iple çekiyorum. Daha fazla

Bir önceki bağ rotamızda uğrayamamıştık fakat bu sefer Akın bey ile tanışma fırsatı buldum. Akın Bey'in bilgisi, sıcak ve samimi karşılaması, mekanın ambiyansı ve şaraplar için gidilmesi gereken bir yer. Beyaz, rose, kırmızı şaraplarla … Daha fazla

Comprehensive and professional wine tasting experience (by reservation). If you are really interested in wine, this is a nice opportunity to speak directly with the winemaker and highly recommended. And the wine is great, too!

2023-10-19 Akın Gürbüz

Ülkemizin en önemli şarapçılarından biri, bu işin hem eğitimini almış, hem de en iyi şekilde yapmak için efor sarf ediyor. Şaraphanede bizi çok iyi ağırladı, bir sonraki ziyaretimi şimdiden iple çekiyorum.

2023-10-19 Aslı Şahin

Bir önceki bağ rotamızda uğrayamamıştık fakat bu sefer Akın bey ile tanışma fırsatı buldum. Akın Bey'in bilgisi, sıcak ve samimi karşılaması, mekanın ambiyansı ve şaraplar için gidilmesi gereken bir yer. Beyaz, rose, kırmızı şaraplarla …

2023-10-19 Eren Yılmaz

Comprehensive and professional wine tasting experience (by reservation). If you are really interested in wine, this is a nice opportunity to speak directly with the winemaker and highly recommended. And the wine is great, too!

2023-11-03 Kerem Aydın

Mekanın hem yemekleri hem de şarapları çok lezzetli. Personel ilgili ve güler yüzlü. Ortam da çok hoş ve samimi. Memnuniyetle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-08 Yasemin Şensoy

Hem şaraplarının lezzeti hem de güzel manzarası için tercih edilebilecek bir mekan. Sakin ve huzurlu bir atmosferde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Sevinç Kaya

Yemekleri çok lezzetli olan bu mekanda tatlı şarapları çok güzel. İlgi alaka da oldukça iyi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle denemeye değer bir yer.

2023-11-18 Mert Köse

Şaraphane ve restoran olarak uğrayabileceğiniz harika bir mekan. Şarapları oldukça lezzetli, yemekleri de bir o kadar güzel. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Emine Demir

Şarapları gerçekten çok güzel. Yemeklerin porsiyonları da gayet doyurucu. Fiyatlar da uygun. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-28 Berkay Şimşek

Şaraphanede gerçekten uzman kişilerle tanışma şansı elde edebileceğiniz bir mekan. Şaraplar hem lezzetli hem de çeşitli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-03 Kamile Korkmaz

Çok güzel bir mekan. Şarap ve yemeklerin lezzeti tartışılmaz. Personel de oldukça ilgili. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-12-08 Rıdvan Ay

Kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile tercih edilesi bir mekan. Şaraplar çok lezzetli ve çeşitli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-13 Zeynep Kaya

Şarapları çok lezzetli olan bu mekan tam bir aile işletmesi. Şarap üretiminde uzman oldukları belli. Personel de çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gurbuz Winery & Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?