GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi yorumlar

GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi yakın Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Fuar Caddesi, Altınova, Altınova Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16250

  • Adres: Altınova, Fuar Cd. No:23 A Blok, 16250 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 211 30 04
  • Web sitesi: guhem.org.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2283367, 29.0696539

GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi yorumlar

Beklentimin çok üstünde bir yer oldu. Giriş yetişkin 80 TL, öğretmen ve öğrenci 50 TL. 2 çeşit aile paketi var birinde giriş ücreti dahil 1 yetişkin+1cocuk 1 simülasyon 350 TL diğerinde ise 2 yetişkin+2 çocuk 2 simülasyon 550tl. Normalde … Daha fazla

Bekledigimizin kat ve kat üstüne cikan bir Alan. Her yönüyle Cocuklara ve Yetiskinlere hitab eden Sergiler mevcut. Kusun kanadindan tutun, Airbus A320 ince Detaylarina kadar inen bölümler. Soyus Kapsülü, Cessna Simülatörü ve üstkatta … Daha fazla

İki katlı bir müze. Rehberler çok ilgiliydi. Her detayı muhteşemdi. Ayrıca çeşitli simülasyonlar da mevcut. … Daha fazla

2023-09-30 Mehmet

Beklentimin çok üstünde bir yer oldu. Giriş yetişkin 80 TL, öğretmen ve öğrenci 50 TL. 2 çeşit aile paketi var birinde giriş ücreti dahil 1 yetişkin+1cocuk 1 simülasyon 350 TL diğerinde ise 2 yetişkin+2 çocuk 2 simülasyon 550tl. Normalde çok sevmeme rağmen Hiç sevmediğim Balayı gibi gelen kuş ı bir süre sonra aşırı derecede sevdim hala inanamıyorum fiyatlar yüksek fiyat politikası ile mükkemmel bir müze olamaz kanaatindeydik ama yaşayınca gördük hiç deme deme. Ucus hiaketi dünyasında olam sosyal Medada ve Instagramda Beş Yıldız Ahmet gereksiz Dudladırdığından hiç etkilemedim (Eğer sadece proje olarak kalmış olsaydą eleşirmeye değmezdi)MTRMN çok güzel en çok sevdiğim şeylerden birisi soy uş capsule olmuş ve sadece rotor üzerinde olmasi mayis ayının 24 üne Kadar giderseniz daha güzel olur gerçi kalanlarida çok sevdim şansını yakalaın (Eğer bir gün gitmek için karşını vin anlatıyorsa ben Meşmetiçin 27 yıldır İstanbul'da 0007 sayılı dosya ... ıııı Serüven Doludur) Rezorvaysyon yaptırıp simülasziyon ve gemi turda yapabilirsiniz istemez dim kendim ile gelirsem onca saat durmak Nedir bilmişim Mochar****** aba**let

2023-09-30 Özlem

Bekledigimizin kat ve kat üstüne cikan bir Alan. Her yönüyle Cocuklara ve Yetiskinlere hitab eden Sergiler mevcut. Kusun kanadindan tutun, Airbus A320 ince Detaylarina kadar inen bölümler. Soyus Kapsülü, Cessna Simülatörü ve üstkatta yer alan Plan dolum Sisteminden animasyon filmlere kadar. Kapali alani 2 kat ve Açik hava da acik uçakların hoparlör la anlatilan özellikleri mevcut.Aile için uygun ve sorumluluklari ile cocuklarını getirenlere de kolay paste dönüş yolunu sergiliyor. İç mekan dis mekan denge iyi yakalanmış. Hatta scalar ölçeği simülatörlerde içerde olabiliyorsunuz. Ayrica avmlerden sonra konserler yapilan meydan barbatvizyonu dengelemiş.içeriiyle öğreni de elde edeceginiz bir yer. Harikaaaa

2023-09-30 Ayşe

İki katlı bir müze. Rehberler çok ilgiliydi. Her detayı muhteşemdi. Ayrıca çeşitli simülasyonlar da mevcut.

2023-10-15 Ali

Uçaklar hakkında merak edilen tüm detayları öğrenebileceğiniz bir eğitim merkezi. İlgili ve bilgili rehberler tarafından gezdiriliyorsunuz. İki katlı olan merkezin içerisinde birçok simülasyon da mevcut. Çocuklar için öğretici ve eğlenceli bir deneyim sağlıyor.

2023-10-20 Zeynep

Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi, çocuklar ve yetişkinler için harika bir deneyim sunuyor. İçerisinde bulunan simülasyonlar ve detaylı sergiler sayesinde uçaklar ve uzay hakkında birçok şey öğrenebiliyorsunuz. Personel çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Mustafa

Çok güzel bir yer. İki katlı olarak tasarlanmış bir müze. İlgi çekici sergileri ve simülasyonları bulunuyor. Detaylı bilgiler alabileceğiniz rehberler var. Hem eğlendirici hem de öğretici bir deneyim sağlıyor. Kesinlikle ziyaret edilmeli.

2023-10-30 Selin

Harika bir deneyimdi. Çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli ve öğretici bir merkez. İki katlı olması ve farklı simülasyonları bulunması büyük bir artı. Personel çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da gayet uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-04 Emre

Çok memnun kaldık. Çocuklar için harika bir deneyim oldu. İki katlı müzede birçok farklı uçak ve uzay aracı sergileniyor. Rehberler çok bilgili ve ilgili. Simülasyonlar da oldukça eğlenceli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Nil

Harika bir yer. İki katlı olarak tasarlanmış bir müze. İçerisinde birçok sergi ve simülasyon bulunuyor. Uçaklar hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Rehberler çok ilgili ve bilgili. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Burak

Çok keyifli bir deneyim oldu. İki katlı müzede birçok sergi ve simülasyon bulunuyor. Uçaklar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Rehberler çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Ebru

Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi, uçak ve uzay meraklıları için harika bir yer. İki katlı olan müzede birçok farklı sergi ve simülasyon bulunuyor. Rehberler çok bilgili ve ilgili. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle ziyaret edilmeli.

2023-11-24 Erhan

Muhteşem bir deneyimdi. Çok fazla bilgi edinebileceğiniz bir yer. Uçaklar ve uzay araçları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Rehberler çok ilgili ve yardımcı. Simülasyonlar da çok eğlenceli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GUHEM Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?