GÜVEN MEDİKAL yorumlar

GÜVEN MEDİKAL yakın Fertek Mahallesi, Niğde, Niğde, Central Anatolia Region, 51200

  • Adres: bahçelievler mah, Hastane Cd. no9 D:16, 51000 merkez/Niğde, Türkiye
  • Telefon: +90 530 548 28 62
  • Web sitesi: guvenmedikal.business.site
  • Enlem, Boylam: 37.9686223, 34.6438205

GÜVEN MEDİKAL, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GÜVEN MEDİKAL yorumlar
2023-09-26 Ali

Güven Medikal Hastanesi'ne ilk defa gittiğimde oldukça etkilendim. Hastanenin girişi temiz ve düzenliydi ve personel çok yardımcı oldu. Doktorlar son derece profesyonel ve işlerini iyi yaptılar. Genel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-09-26 Ayşe

Hastanede bulunan personel oldukça nazik ve sevecendi. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ambians ve dekorasyon da oldukça hoştu. Tüm hizmetler için makul bir fiyat vardı ve bekleme süreleri oldukça kısaydı. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-09-26 Mehmet

Güven Medikal Hastanesi'nde birkaç kez tedavi oldum ve her seferinde çok memnun kaldım. Personel her zaman profesyonel ve anlayışlıydı. Hastane temiz ve rahattı. Hizmetler için ödediğim ücretleri makul buldum ve bekleme süresi de çok uzun değildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Fatma

Güven Medikal Hastanesi'nde bir ameliyat geçirdim ve tedavi sürecim oldukça başarılıydı. Doktorlar ve hemşireler son derece ilgili ve dikkatliydi. Hastane tesisleri oldukça modern ve rahattı. Bekleme sürelerim kısadı ve genel olarak deneyimim çok olumlu oldu.

2023-10-16 Ahmet

Güven Medikal Hastanesi'ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve hayal kırıklığına uğramadım. Personel, müşteri hizmetleri ve doktorlar oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Hastanenin dekorasyonu modern ve ferahdı. Hizmetlerin kalitesi yüksekti ve bekleme süreleri oldukça kısaydı. Çok memnun kaldım.

2023-10-21 Aysel

Başka bir hastanede kötü bir deneyim yaşadıktan sonra Güven Medikal Hastanesi'ne geçiş yaptım ve çok daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok anlayışlıydı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Hastanenin atmosferi sakin ve rahattı. Hizmetlerin fiyatları makuldu ve bekleme süresi kısaydı.

2023-10-26 Serkan

Güven Medikal Hastanesi'ndeki doktorlar ve hemşireler çok profesyonel ve ilgiliydi. Hastanenin genel atmosferi oldukça rahat ve sakin. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve müşteri hizmetleri de oldukça iyiydi. Hizmetler için ödediğim ücretleri makul buldum ve genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-31 Selin

Güven Medikal Hastanesi'nde bir çocuğumun tedavisi için birkaç kez ziyaret ettim ve her seferinde memnun kaldım. Doktorlar ve hemşireler harika bir iş çıkardı ve personel son derece yardımcı oldu. Hastane temiz ve rahattı. Hizmetler için ödediğim ücretler de makuldü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Erdem

Güven Medikal Hastanesi'nde bir ameliyat geçirdim ve son derece memnun kaldım. Doktorlar ve hemşireler son derece dikkatli ve ilgiliydi. Hastane tesisleri oldukça modern ve temizdi. Hizmetler için ödediğim ücretleri adil buldum ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-11-10 Elif

Güven Medikal Hastanesi'nin personeli çok profesyonel ve anlayışlıydı. Doktorlar son derece yetenekliydi ve hastanın konforuna özen gösterdiler. Hastane çok temiz ve moderndi. Hizmetler için ödediğim ücretler oldukça makuldü ve bekleme süreleri kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Canan

Güven Medikal Hastanesi'ne giderek ameliyat oldum ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Doktorlar ve hemşireler son derece profesyonel ve ilgiliydi. Hastane tesisleri modern ve temizdi. Bekleme sürelerim kısadı ve hizmetler için ödediğim ücretleri makul buldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GÜVEN MEDİKAL?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?