Gürselpaşa Tenis Kortu

Gürselpaşa Tenis Kortu yakın Gürselpaşa Mahallesi, Adana, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01200

  • Adres: Gürselpaşa, 75584. Sk., 01200 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0245027, 35.2636665

Gürselpaşa Tenis Kortu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gürselpaşa Tenis Kortu yorumlar
2023-09-18 Emre

Çok temiz bir tesis, tenis kortları iyi bakılıyor ve düzenli olarak temizleniyor. Personel yardımsever ve profesyonel.

2023-09-18 Ayşe

Tenis kortunda oynamak için rezervasyon yaptım, ancak beklemek zorunda kaldım. Bekleme süresi oldukça uzun oldu, bu yüzden servis hızı konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım. Ancak kortun kendisi güzeldi ve tenis oynamak keyifliydi.

2023-09-18 Mehmet

Gürselpaşa Tenis Kortu'nu deneyimledikten sonra çok memnun kaldım. Personel yardımsever ve profesyonel, kortlar iyi bakılıyor ve temizleniyor. Tesisin genel ambiyansı çok güzel ve rahatlatıcı. Hizmetlerin fiyat performans dengesi de oldukça iyiydi. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-03 Fatma

Gürselpaşa Tenis Kortu'na gitmek için acele etmeyin. İlk izlenim çok kötüydü. Tesisi çok bakımsız ve eski buldum. Kortların temizliği ve düzeni de iyi değildi. Personel de çok ilgisizdi. Bu deneyimden sonra tekrar gitme niyetim yok.

2023-10-08 Ali

Tenis kortuna gitmek için rezervasyon yaptım ve hızlıca yerimi aldım. Kortlar oldukça temiz ve iyi bakılıyor. Atmosfer rahat ve huzurlu. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Fiyatlar da makul. Memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-10-13 Cihan

Gürselpaşa Tenis Kortu'nda tenis oynamak için rezervasyon yaptım ancak bana ayrılan kort zemininin çok kaygan olduğunu fark ettim. Düşme riski yaşamamak için bir süre sonra korttan ayrıldım. Bu durum benim için dezavantaj oldu.

2023-10-18 Zeynep

Gürselpaşa Tenis Kortu'nda geçirdiğim zaman gerçekten keyifliydi. Ortam çok güzeldi, kortlar temiz ve iyi bakılıyordu. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da makul. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Mustafa

Gürselpaşa Tenis Kortu, tenis oynamak için mükemmel bir yer. Kortların temizliği ve bakımı sürekli yapılıyor. Personel yardımsever ve profesyonel. Rezervasyon yapmanızı öneririm.

2023-10-28 Sema

Gürselpaşa Tenis Kortu'nda tenis oynamak için rezervasyon yaptık ancak beklememize rağmen kort boşalmadı. Kısa bir süre sonra hava karardığı için maalesef oynayamadan ayrıldık. Bu durum hoş olmadı ve beklentilerimizi karşılamadı.

2023-11-02 Hakan

Gürselpaşa Tenis Kortu'ndaki tenis antrenmanımdan memnun kaldım. Kortlar temiz ve düzenli olarak bakılıyor. Personel de yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Gözde

Gürselpaşa Tenis Kortu'nu ziyaret etmekten çok memnun kaldım. Kortlar temiz ve iyi bakılıyor. Ortam rahat ve huzurlu. Personel de yardımcı ve güleryüzlü. Fiyatlar da makul. Tekrar geleceğim.

2023-11-12 Okan

Gürselpaşa Tenis Kortu'nda tenis oynamak için rezervasyon yaptım ve kısa bir süre sonra turnuvaya katıldım. Kortların durumu iyiydi ve maçlar keyifli geçti. Organizasyon da başarılıydı. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gürselpaşa Tenis Kortu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?