Gürel Bijuteri Mağaza yorumlar

Gürel Bijuteri Mağaza yakın Meşhur Miss Döner, Sabuncuhani Sokağı, Eminönü, Rüstempaşa Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34116

  • Adres: Tahtakale, 16, Sabuncu Hanı Sk., 34116 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 511 85 22
  • Web sitesi: gurelbijuteri.com
  • Enlem, Boylam: 41.0161848, 28.9701648

Gürel Bijuteri Mağaza, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gürel Bijuteri Mağaza yorumlar

Çok güzel tasarımlar var.gelin tacı konusunda en güzel ürünler burada diğer ürünlerdede en moda tasarım ürünler bulabileceksiniz.mağaza da tasarımcı işinin uzmanı LİSA HANIM size en uygun ürünü tavsiye edecektir.size önerdiği ürünü … Daha fazla

Almış olduğum ürünler gayet güzel.. Online sipariş sayfasında baya sıkıntı yaşadık sorun başarılı şekilde çözüldü ama kapıda ödeme olarak almanızı tavsiye ederim..

2023-09-21 Ayşe

Çok güzel tasarımlar var. Gelin tacı konusunda en güzel ürünler burada. Diğer ürünlerde de en moda tasarım ürünler bulabileceksiniz. Mağazada tasarımcı işinin uzmanı LİSA HANIM size en uygun ürünü tavsiye edecektir. Size önerdiği ürünü beğeneceksiniz.

2023-09-21 Mehmet

Almış olduğum ürünler gayet güzel. Online sipariş sayfasında baya sıkıntı yaşadık sorun başarılı şekilde çözüldü ama kapıda ödeme olarak almanızı tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Çok güzel tasarımlar var.gelin tacı konusunda en güzel ürünler burada diğer ürünlerdede en moda tasarım ürünler bulabileceksiniz.mağaza da tasarımcı işinin uzmanı LİSA HANIM size en uygun ürünü tavsiye edecektir.size önerdiği ürünü beğeneceksiniz.

2023-09-25 Ali

Almış olduğum ürünler gayet güzel.. Online sipariş sayfasında baya sıkıntı yaşadık sorun başarılı şekilde çözüldü ama kapıda ödeme olarak almanızı tavsiye ederim..

2023-11-03 Aylin

Almış olduğum ürünler gayet güzel.. Online sipariş sayfasında baya sıkıntı yaşadık sorun başarılı şekilde çözüldü ama kapıda ödeme olarak almanızı tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gürel Bijuteri Mağaza?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?