Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık yorumlar

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık yakın Akar Apartmanı, 171, Hoşdere Caddesi, Park Vadi Evleri, Aziziye Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06690

  • Adres: Güzeltepe, Hoşdere Cd. 184/6, 06540 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 430 03 20
  • Enlem, Boylam: 39.8854043, 32.8493752

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Hukuk bürosuna gitmekten çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Atmosfer çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptığım için hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve hoş. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-28 Murat

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'na gittim ve çok memnun kaldım. Atmosfer çok profesyonel ve rahattı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonum olduğu için hemen içeri alındım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi yüksekti ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Fatma

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'ndaki deneyimim oldukça olumluydu. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve ortam çok hoştu. Bekleme süresi normaldi ve rezervasyonum olduğu için hemen alındım. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve para karşılığında oldukça değerliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-13 Ahmet

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda çok güzel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısaydı ve hemen içeri girebildim. Dekorasyon çok modern ve şık. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayşen

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda çok olumlu bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim harikaydı ve ortam çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi kısaydı ve hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve modern. Personel çok yardımsever ve dostça. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ali

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısadı ve rezervasyonum olduğu için hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-10-28 Emine

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'na gittim ve deneyimim oldukça olumluydu. İlk izlenimim harikaydı ve atmosfer çok rahattı. Bekleme süresi kısacıktı ve rezervasyonum sayesinde hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve para karşılığında oldukça değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Mehmet

Hukuk bürosuna gitmek hiç bu kadar kolay ve rahat olmamıştı. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve ortam harikaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve hoştu. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-07 Yılmaz

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve ortam çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısadı ve hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Zeynep

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'na gitmekten çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısaydı ve hemen içeri alındım. Dekorasyon çok modern ve şık. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Özcan

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'na gittim ve çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısaydı ve hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve hoştu. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi yüksekti ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Şeyma

Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık Hukuk Bürosu'nda çok güzel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısadı ve rezervasyonum olduğu için hemen içeri alındım. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve para karşılığında gerçekten değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Günay Yavuz Hukuk & Danışmanlık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?