Grupanka Turizm yorumlar

Grupanka Turizm yakın Meşrutiyet çıkışı, Atatürk Bulvarı, Meşrutiyet Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06420

  • Adres: Meşrutiyet, Atatürk Blv No:105 D:902, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 536 673 32 71
  • Web sitesi: grupankaraturizm.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9189437, 32.854656

Grupanka Turizm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Grupanka Turizm yorumlar

GrupAnka ile gittiğim kaçıncı tatil sayamadım tamamen bağımlısı oluyorsunuz bir heyecan ile turunuzun tarihini bekliyorsunuz eğlenceden nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz keşke hiç bitmeseydi diyerek hem içiniz buruk hemde instagrama … Daha fazla

Çok güzel bir ekip. İlgi alaka çok iyi. Çağatay bey çok güzel ilgilendi bizimle. Eğlenceleri gezileri herşeyi çok güzeldi. Güler yüz ve sevecen yaklaşımınız için çok teşekkür ederiz. Doğu turları için de bir organizasyon bekliyoruz. Gidiş … Daha fazla

Grup Anka ile katıldığım 2. Tur memnuniyet derecemiz %1000 diyorum çünkü gerçekten çok huzurluydu grup rehberimiz Olcay beyin ilgisi kaldığımız pansiyonun aile ortamı olması katıldığınız deniz ve eğlence aktiviteleri herşey çok çok güzeldi iyi ki gelmişiiizz..:)

2023-09-29 Ayşe

GrupAnka ile gittiğim kaçıncı tatil sayamadım tamamen bağımlısı oluyorsunuz bir heyecan ile turunuzun tarihini bekliyorsunuz eğlenceden nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz keşke hiç bitmeseydi diyerek hem içiniz buruk hemde instagrama

2023-09-29 Mehmet

Çok güzel bir ekip. İlgi alaka çok iyi. Çağatay bey çok güzel ilgilendi bizimle. Eğlenceleri gezileri herşeyi çok güzeldi. Güler yüz ve sevecen yaklaşımınız için çok teşekkür ederiz. Doğu turları için de bir organizasyon bekliyoruz. Gidiş

2023-09-29 Fatma

Grup Anka ile katıldığım 2. Tur memnuniyet derecemiz %1000 diyorum çünkü gerçekten çok huzurluydu grup rehberimiz Olcay beyin ilgisi kaldığımız pansiyonun aile ortamı olması katıldığınız deniz ve eğlence aktiviteleri herşey çok çok güzeldi iyi ki gelmişiiizz..:)

2023-10-14 Ali

Turistik bir gezi acentesi ile ilk kez iş yaptım ve beklediğimden bile daha fazlasını elde ettim. Çok ilgili ve profesyonel bir ekip, her ayrıntıya dikkat ediyorlar. Seyahat etmek için harika bir seçim!

2023-10-19 Esra

GrupAnka Turizm gerçekten harika bir deneyim yaşattı bize. Çok cana yakın ve yardımsever bir personel. Tur boyunca gördüğümüz yerlerin güzelliği ve eğlencesi hala aklımızda. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyoruz!

2023-10-24 Mustafa

Grup Anka ile harika bir tatil geçirdik. Her şey mükemmeldi. Rehberler harikaydı, otel harikaydı, yemekler harikaydı. Tek kelimeyle mükemmel bir deneyimdi. Teşekkürler Grup Anka!

2023-10-29 Elif

GrupAnka ile yaptığım tatiller her zaman en iyisi olmuştur. Harika ve ilgili bir ekip, eğlenceli ve unutulmaz anılar, sıcak bir atmosfer. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim!

2023-11-03 Oğuz

GrupAnka Turizm ile yaptığım seyahatlerden her zaman memnun kaldım. İyi bir organizasyon, harika bir ekip ve güzel yerler keşfetme fırsatı. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-08 Gülay

Grup Anka Turizm ile olan deneyimlerim her zaman harikaydı. Güler yüzlü personel, harika rehberler, müthiş bir atmosfer. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum!

2023-11-13 Kadir

GrupAnka ile seyahat etmek gerçekten büyük bir zevkti. Ekip çok iyi organize oldu, her şey çok iyi planlandı ve herkesin ihtiyaçlarına dikkat edildi. Harika bir deneyimdi!

2023-11-18 Ayhan

Grup Anka ile yaptığım tatillerden her zaman memnun kaldım. İyi bir tur düzenlemesi, harika bir konaklama ve özel ilgi. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-23 Sibel

GrupAnka ile yaptığım tatil benim için unutulmaz bir deneyimdi. Her şey mükemmeldi, güzel yerler keşfettim ve harika insanlarla tanıştım. Kesinlikle tekrar gideceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Grupanka Turizm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?