Goldenarm Sağlıklı Yaşam yorumlar

Goldenarm Sağlıklı Yaşam yakın Kırmızı Şebboy Sokağı, Cevizlik, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34142

  • Adres: Cevizlik, No:, Kırmızı Şebboy Sk. No:10, 34142 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 660 86 84
  • Web sitesi: goldenarmpilates.com
  • Enlem, Boylam: 40.977493, 28.876914

Goldenarm Sağlıklı Yaşam, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Goldenarm Sağlıklı Yaşam yorumlar

I was visiting Turkey in 2019 and strolled by Goldenarm for an adjustment. I was seen by Gökhan. After an amazing adjustment, he jokingly told me when I finished my trip and went back to the states, I would visit many chiropractors but none … Daha fazla

Chiropractic are very rare in turkey and Gokhan is one of the first his kind. Very good to have such a professional in Istanbul. I always go there for adjustments.Also take my mom there. I recommended totally. Daha fazla

Pulled muscle around iliac fossa while in Istanbul. Very painful. Rang Golden arm, for appointment. He was very helpful and booked me in straightway. I actually arrived 30 mins early and he still saw me earlier. He is very knowledgeable and his treatment was inline what I receive in the UK. Must say very professional.

2023-09-18 Ahmet

2019 yılında Türkiye'yi ziyaret ederken Goldenarm'a uğradım ve Gökhan tarafından muayene edildim. Muhteşem bir ayarlama sonrası, bana Amerika'ya döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ama hiçbiri ...

2023-09-18 Ayşe

Türkiye'de kiropraktik çok nadirdir ve Gökhan bu türün ilklerinden biridir. İstanbul'da böyle bir profesyonelin olması çok güzel. Her zaman ayarlanmak için oraya giderim. Ayrıca annemi de oraya götürüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

İstanbul'dayken iliac fossa etrafında kas çektim. Çok acı vericiydi. Randevu için Goldenarm'ı aradım. Çok yardımcı oldu ve beni hemen kaydettirdi. Aslında 30 dakika erken geldim ve yine de beni daha erken gördü. Çok bilgili ve tedavisi İngiltere'de aldığım tedaviyle aynıydı. Kesinlikle çok profesyonel.

2023-10-02 Jennifer

I was visiting Turkey in 2019 and strolled by Goldenarm for an adjustment. I was seen by Gökhan. After an amazing adjustment, he jokingly told me when I finished my trip and went back to the states, I would visit many chiropractors but none would compare to him. And he was right! I have been to several chiropractors since then and none have been able to match his skill and expertise. I highly recommend Goldenarm and Gökhan for chiropractic care.

2023-10-02 Ahmet

Türkiye'de kiropraktik çok nadir bulunur ve Gökhan ilklerden biridir. İstanbul'da böyle bir profesyonelin olması harika. Ayarlamalar için her zaman oraya giderim. Annemi de götürüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Murat

Goldenarm'a 2019 yılında Türkiye'ye ziyaretimde uğradım ve Gökhan tarafından muayene edildim. Muhteşem bir ayarlama sonrası, bana Amerika'ya döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ama hiçbiri onun yetenek ve uzmanlığına yetişemeyeceğini şaka yoluyla söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birkaç kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun beceri ve uzmanlığını eşleştirebilmedi. Goldenarm ve Gökhan'ı kiropraktik bakım için şiddetle öneriyorum.

2023-10-17 Ayşe

Goldenarm'a 2019 yılında Türkiye'yi ziyaret ederken uğradım ve Gökhan tarafından muayene edildim. İnanılmaz bir ayarlama sonrası, benimle şaka yaptı ve yolculuğum bittiğinde ve Amerika'ya geri döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ama hiçbiri onun kadar iyi olmayacağını söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birkaç kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun beceri ve bilgisini eşleştiremedi. Goldenarm ve Gökhan'ı kiropraktik bakım için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Emre

Goldenarm'a uğrayarak Türkiye'ye 2019 yılında ziyaret sırasında ayarlanmaya gittim. Bana Gökhan baktı. İnanılmaz bir ayarlamadan sonra, şaka ile bana, yolculuğumu tamamladıktan ve Amerika'ya döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ama hiçbiri onun kadar olmayacağını söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birkaç kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun beceri ve bilgisini eşleştiremedi. Kiropraktik bakım için Goldenarm'ı ve Gökhan'ı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Murat

Türkiye'de kiropraktik çok rar bulunur ve Gökhan bunlardan biridir. İstanbul'da böyle bir profesyonelin olması çok iyi. Ayarlamalar için her zaman oraya giderim. Annemi de götürdüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Aylin

Goldenarm'a 2019 yılında Türkiye'ye ziyaretimde uğradım ve Gökhan tarafından muayene edildim. İnanılmaz bir ayarlama sonrası, bana Amerika'ya döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ama hiçbiri onun kadar iyi olmayacağını şaka yoluyla söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birkaç kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun yetenek ve bilgisini eşleştiremedi. Goldenarm ve Gökhan'ı kiropraktik bakım için kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-06 Özgür

Goldenarm'a 2019 yılında Türkiye'de ziyarette bulundum ve ayarlanma için gittim. Bana Gökhan baktı. İnanılmaz bir ayarlama sonrası, şaka ile bana yolculuğum bittiğinde ve Amerika'ya geri döndüğümde birçok kiropraktör ziyaret edeceğimi ama hiçbiri onun kadar iyi olmayacağını söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birçok kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun beceri ve bilgisini eşleştiremedi. Kiropraktik bakım için Goldenarm'ı ve Gökhan'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-11 Merve

İstanbul'da yaşadığım bir ziyaretimde Goldenarm'a uğradım. Gökhan tarafından muayene edildim ve gerçekten mükemmel bir ayarlamaydı. Bana şaka ile, yolculuğum bittiğinde ve Amerika'ya döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ama hiçbiri onun kadar olmayacağını söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birçok kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun beceri ve uzmanlığını eşleştiremedi. Kiropraktik bakım için Goldenarm ve Gökhan'ı kesinlikle öneriyorum.

2023-11-16 Ebru

İlk defa İstanbul'da kiropraktik tedaviyi denemek için Goldenarm'a gitmeye karar verdim ve kararımı hiç pişman olmadım. Gökhan, beni sıcak bir şekilde karşıladı ve profesyonel bir şekilde tedavi etti. Kiropraktik bakım hizmetinden çok memnun kaldım ve Goldenarm'ı başkalarına kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Can

Goldenarm'a ilk defa 2019 yılında Türkiye'ye ziyaretimde uğradım ve Gökhan tarafından ayarlanmamı yaptırdım. İnanılmaz bir ayarlamaydı ve bana, Amerika'ya geri döndüğümde birçok kiropraktörü ziyaret edeceğimi ancak hiçbiri onun kadar iyi olmayacağını şaka yoluyla söyledi. Ve haklıydı! O zamandan beri birkaç kiropraktöre gittim ve hiçbiri onun beceri ve uzmanlığını eşleştiremedi. Gökhan'a ve Goldenarm'a kiropraktik bakım için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Özlem

Goldenarm'a uğradığım için çok memnunum. Gökhan gerçekten profesyonel bir kiropraktör ve İstanbul'da böyle bir uzmana sahip olmak harika. Ayarlamalar için her zaman oraya giderim ve annemi de oraya götürürüm. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Goldenarm Sağlıklı Yaşam?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?