Göncü Tarım yorumlar

Göncü Tarım yakın Diyarbakır-Şanlıurfa yolu, Yalankoz, Siverek, Şanlıurfa, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Gözelek, Selahaddin-i Eyubi Bulvarı No:183/1, 63600 Siverek/Şanlıurfa, Türkiye
  • Telefon: +90 532 797 63 63
  • Enlem, Boylam: 37.7142292, 39.2832391

Göncü Tarım, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Göncü Tarım yorumlar
2023-09-19 Ali

Tarımsal ekipman tedarikçisi olan Göncü Tarım'a gittiğimde, ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Mağaza temiz ve düzenliydi ve çalışanlar son derece yardımseverdi. Ürün çeşitliliği de oldukça genişti ve kaliteli ürünler sunuyorlardı. Müşteri hizmetleri de çok iyiydi ve bana gerekli tüm bilgileri veren dostane bir şekilde benimle iletişim kurdular. Göncü Tarım fiyat açısından da oldukça makul ve bana çok iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süreleri de oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi ve rahattı. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldım.

2023-09-19 Ayşe

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman satın aldığım zaman oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim mağazanın düzenliliği ve temizliği ile ilgili olumluydu. Çalışanlar da son derece bilgililerdi ve bana ihtiyacım olan ekipmanlar hakkında detaylı bilgi verdiler. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti ve fiyatlar da oldukça uygundu. Müşteri hizmetleri de hızlı ve yardımseverdiler. Bekleme süresi de çok uzun değildi ve rezervasyon yapılabiliyordu. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi hizmet veriyordu. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve tavsiye edebileceğim bir yer.

2023-09-19 Mehmet

Göncü Tarım'ın tarımsal ekipmanlarını kullanmak oldukça memnun edici bir deneyim. İlk izlenimim mağazanın temiz ve düzenli olması ve çalışanların ilgisi oldu. Ürünler kaliteli ve çeşitlilikleri oldukça fazla. Fiyatlar da oldukça uygun ve bana iyi bir değer sundular. Müşteri hizmetleri de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldım.

2023-10-04 Fatma

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman satın alırken oldukça memnun kaldım. Mağazada bulunan ürünlerin çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteliydi. Çalışanların ilgisi ve yardımseverliği de oldukça olumlu bir izlenim bıraktı. Fiyatlar da oldukça uygun ve rekabetçi. Müşteri hizmetleri de hızlı ve yardımseverdiler. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapmak mümkündü. Tesis ve olanaklar da iyi durumda ve rahattı. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve tavsiye edebileceğim bir yer.

2023-10-09 Mustafa

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman satın aldığımda oldukça memnun kaldım. Mağaza genel olarak temiz ve düzenliydi. Çalışanlar son derece bilgililer ve ihtiyacım olan ekipmanlar konusunda yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek ve fiyatlar da uygun. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi ve hızlılar. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi ve rahattı. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve tavsiye edebileceğim bir yer.

2023-10-14 Hatice

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman satın alırken oldukça memnun kaldım. Mağazanın genel izlenimi oldukça olumlu. Çalışanlar son derece yardımsever ve bilgili. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteli ürünler sunuyorlar. Fiyatlar da oldukça uygun ve bana iyi bir değer sundular. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi ve yardımseverdiler. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldım.

2023-10-19 Kadir

Göncü Tarım'a tarımsal ekipman için gittiğimde oldukça memnun kaldım. Mağaza genel olarak temiz ve düzenliydi. Çalışanlar yardımsever ve bilgililer. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteli ürünler bulunuyor. Fiyatlar da oldukça uygun ve rekabetçi. Müşteri hizmetleri de hızlı ve yardımseverdiler. Bekleme süresi de kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesis ve olanaklar da iyi ve rahattı. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve tavsiye edebileceğim bir yer.

2023-10-24 Emine

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman satın alırken oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim mağazanın temizliği ve düzenliliği oldu. Çalışanlar da oldukça yardımcıydı ve ihtiyacım olan ekipmanlar hakkında detaylı bilgi verdiler. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek ve fiyatlar da uygun. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi ve yardımseverdiler. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı vardı. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi hizmet veriyordu. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldım.

2023-10-29 Ahmet

Göncü Tarım'ın tarımsal ekipmanlarını kullanmak oldukça memnun edici bir deneyim. İlk izlenimim mağazanın düzenli olması ve çalışanların ilgisi oldu. Ürünler kaliteli ve çeşitlilikleri oldukça fazla. Fiyatlar da uygun ve bana iyi bir değer sundular. Müşteri hizmetleri de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Bekleme süresi de kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldım.

2023-11-03 Selma

Göncü Tarım'da tarımsal ekipman satın aldığımda oldukça memnun kaldım. Mağaza genel olarak temiz ve düzenliydi. Çalışanlar son derece bilgili ve yardımseverdiler. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteli ürünler bulunuyor. Fiyatlar da oldukça uygun ve rekabetçi. Müşteri hizmetleri de hızlı ve yardımseverdiler. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi ve rahattı. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve tavsiye edebileceğim bir yer.

2023-11-08 Hüseyin

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman satın aldığım zaman oldukça memnun kaldım. Mağaza temiz ve düzenliydi ve çalışanlar son derece yardımseverdi. Ürün çeşitliliği de oldukça genişti ve kaliteli ürünler sunuyorlardı. Müşteri hizmetleri de çok iyiydi ve bana gerekli tüm bilgileri veren dostane bir şekilde benimle iletişim kurdular. Göncü Tarım fiyat açısından da oldukça uygun ve bana iyi bir değer sunuyorlar. Bekleme süreleri de oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi ve rahat. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldım.

2023-11-13 Selin

Göncü Tarım'dan tarımsal ekipman alırken oldukça memnun kaldım. Mağaza temiz ve düzenliydi ve çalışanlar da son derece yardımseverdiler. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteli ürünler sunuyorlardı. Müşteri hizmetleri de çok iyi ve yardımseverdiler. Fiyatlar da oldukça uygun ve bana iyi bir değer sundular. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapmak mümkündü. Tesis ve olanaklar da oldukça iyi hizmet veriyorlardı. Genel olarak Göncü Tarım'la olan deneyimim oldukça olumlu ve tavsiye edebileceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Göncü Tarım?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?