GND Garage yorumlar

GND Garage yakın Rs Servis Oto, 3/1, Sanayi Bulvarı, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi, Bahçekapı Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06797

  • Adres: Bahçekapı, Sanayi Blv. No:3, 06797 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 222 56 78
  • Web sitesi: gndgarage.com
  • Enlem, Boylam: 39.9440231, 32.7125778

GND Garage, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GND Garage yorumlar

Aracımız için keyless anahtarsız giriş çıkış yaptırdık işçiliği harika bir yer, montaj aşamasının her anında yanlarindaydim ustalar muntazam çalışıyorlar

Profesyonel ekip , mükemmel işçilik kesinlikle tavsiye ederim. Ustalar işini iyi biliyor ve ürünler piyasanın üstünde kaliteli multimedya taktırmadan çok araştırdım GND Garage da karar kıldım. Ürün montajı sırasında bayağı sohbet şansım oldu sürekli şehir dışından müşterileri geliyor istanbulada şube açmışlar başarılar diliyorum

2023-09-23 Ayşe

Aracımız için keyless anahtarsız giriş çıkış yaptırdık işçiliği harika bir yer, montaj aşamasının her anında yanlarindaydim ustalar muntazam çalışıyorlar.

2023-09-23 Fatma

Profesyonel ekip , mükemmel işçilik kesinlikle tavsiye ederim. Ustalar işini iyi biliyor ve ürünler piyasanın üstünde kaliteli multimedya taktırmadan çok araştırdım GND Garage da karar kıldım. Ürün montajı sırasında bayağı sohbet şansım oldu sürekli şehir dışından müşterileri geliyor istanbulada şube açmışlar başarılar diliyorum.

2023-10-08 Yasin

Çok memnun kaldığım bir yer. Hizmetleri çok kaliteli ve profesyonel. Aracımız için gerekli tüm aksesuarları burada bulabilirsiniz. Personel çok yardımcı ve nazik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Gül

Ürün seçme konusunda çok fazla seçeneğiniz var ama personel size rehberlik ediyor. Ürünler kaliteli ve fiyatlar makul. Montaj süreci sorunsuz ilerliyor ve sonuç harika oluyor. Kesinlikle memnun ayrılacaksınız.

2023-10-18 Mustafa

GND Garage'dan harika bir hizmet aldım. İşçilikleri gerçekten çok kaliteli. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Kamera montajı yaptırdım ve sonuç mükemmel oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Ayşegül

Harika bir deneyimdi. Ustalar gerçekten iyi iş çıkardılar. Montaj aşamasında her zaman bilgilendirdiler ve dikkatli bir şekilde çalıştılar. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-10-28 Hasan

Birçok farklı aksesuar burada mevcut. Personel çok yardımcı oluyor ve istediğiniz ürünü bulmanızı sağlıyor. Kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Zeynep

Kaliteli multimedya sistemler arıyordum ve hazır bir set bulamadım. GND Garage'da özel olarak isteklerime uygun bir sistem yaptırdım ve çok memnun kaldım. İşçilik kaliteli ve personel çok yardımcı oldu.

2023-11-07 Ahmet

GND Garage'da işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Personel çok profesyonel ve iyi bir işçilik sunuyorlar. Ürünler de kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Ceyda

Ustalar gerçekten iyi çalışıyorlar. Montaj aşamasında her ayrıntıya dikkat ediyorlar ve işinizi zamanında bitiriyorlar. Çok memnun kaldım.

2023-11-17 Hakan

GND Garage'dan memnun kaldık. İşçilikleri gerçekten kaliteli. Ürünler de çok iyi. Personel çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye edilerim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GND Garage?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?