GMC Turkey yorumlar

GMC Turkey yakın Şeyhli Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34906

  • Adres: Aktürk Sanayi Sitesi, 34906 Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 537 520 89 96
  • Web sitesi: gmcturkey.com
  • Enlem, Boylam: 40.9069502, 29.2936513

GMC Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GMC Turkey yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi, harika bir deneyim yaşattı. Oldukça şık ve temiz bir mekan. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-09-19 Murat

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde geçirdiğim zaman gerçekten harikaydı. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yaptırmama rağmen hemen yer bulduk. Mekanın atmosferi oldukça hoş ve dekorasyon da şık. Çalışanlar da son derece yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Genel olarak harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Elif

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mekanın dekorasyonu çok güzel ve atmosferi çok hoştu. Personel çok ilgili ve hızlı hizmet verdiler. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Ücretlendirme de uygun ve fiyatlar makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-04 Ali

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi ile harika bir deneyim yaşadım. Yemeklerin lezzeti muhteşemdi. Personel çok profesyonel ve hızlı hizmet veriyorlar. Mekanın dekorasyonu da çok güzel ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi de çok yüksek. Çok memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-09 Fatma

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu şık. Personel de çok yardımsever ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-14 Mehmet

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonumuzu hemen alıp bize yer ayırdılar. Mekanın atmosferi çok güzel ve dekorasyon şık. Personel de son derece yardımsever ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da uygun ve kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-19 Ayhan

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Bekleme süresi çok kısa ve hemen yer bulduk. Mekanın atmosferi rahatlatıcı ve dekorasyonu şık. Çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgililerdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatları uygun. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-24 Nazlı

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok hoştu ve dekorasyonu şık. Personel de çok ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-29 Cem

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde geçirdiğim zamandan çok memnun kaldım. Mekanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu şık. Personel de son derece yardımsever ve hızlı hizmet verdiler. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-03 Gül

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok hoştu ve dekorasyonu da şık. Çalışanlar da çok yardımsever ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-08 Ahmet

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Bekleme süresi kısa ve hemen yer bulduk. Mekanın atmosferi çok güzel ve dekorasyonu şık. Çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgililerdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da uygun ve kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-13 Mine

Çeşni, Koku ve Aroma Tedarikçisi ile harika bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu şık. Personel de çok ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GMC Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?