Glencore İstanbul Madencilik yorumlar

Glencore İstanbul Madencilik yakın BigChefs, Ecza Sokağı, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Levent, Büyükdere Cad. No:185, 34394 Beşiktaş/İstanbul - Avrupa, Türkiye
  • Telefon: +90 212 319 54 00
  • Web sitesi: glencore.com
  • Enlem, Boylam: 41.0783807, 29.0120602

Glencore İstanbul Madencilik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Glencore İstanbul Madencilik yorumlar

Madencilik de 1 numara

2023-09-25 Ayşe

Glencore İstanbul Madencilik Danışman, madencilik sektöründe aldığım hizmetlerde bir numara. İşlemlerimde hiçbir sorun yaşamadım ve her zaman müşteri odaklı bir hizmet aldım. Personel çok profesyonel ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi harika. Kesinlikle paraya değer bir hizmet!

2023-09-25 Can

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'ın hizmetlerinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi hiç yok denecek kadar azdı. İşletme şartları da oldukça iyiydi. Personel biraz daha yardımcı olabilirdi. Ama genel olarak iyi bir deneyim oldu.

2023-09-25 Merve

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'da çalıştığım süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. İşletme şartları oldukça iyiydi ve personel yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Emre

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'da aldığım hizmetten çok memnunum. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel yardımseverdi. İlk izlenim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer.

2023-10-20 Mustafa

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'da aldığım hizmetten oldukça memnunum. Bekleme süresi kısaydı ve personel çok yardımseverdi. İşletme şartları da iyiydi. Ürünlerin kalitesi harika. Fiyatları biraz daha makul olabilirdi ama kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-25 Fatma

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'da aldığım hizmetden çok memnunum. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve personel yardımseverdi. İşletme şartları da oldukça iyiydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatları biraz daha uygun olabilirdi.

2023-10-30 Burak

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'ın hizmetlerinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı. İşletme şartları da iyiydi. Personel biraz daha yardımcı olabilirdi. Fiyatlar da biraz daha uygun olabilirdi ama genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-04 İrem

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'da aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel yardımseverdi. İşletme şartları da iyiydi. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatları biraz daha uygun olabilirdi.

2023-11-09 Kerem

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'ın hizmetleri oldukça iyiydi. İşletme şartları da oldukça iyiydi. Personel biraz daha yardımcı olabilirdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar biraz daha uygun olabilirdi ama genel olarak tavsiye ederim.

2023-11-14 Ayşegül

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'ın hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve personel çok yardımseverdi. İşletme şartları da uygun. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Cem

Glencore İstanbul Madencilik Danışman'da aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Bekleme sürem kısaydı ve personel yardımseverdi. İşletme şartları da oldukça iyiydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar biraz daha uygun olabilirdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Glencore İstanbul Madencilik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?