GGM Stüdyoları -99 Medya yorumlar

GGM Stüdyoları -99 Medya yakın Yıldızevler Mahallesi, Yeşilkent, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06550

  • Adres: Yıldızevler, 709. Sk. 88. Sk D:4, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 441 00 41
  • Enlem, Boylam: 39.8736352, 32.8606653

GGM Stüdyoları -99 Medya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GGM Stüdyoları -99 Medya yorumlar
2023-09-30 Ayşe

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'na geçen ay gittim ve çok etkilendim. Hizmet kalitesi harikaydı. Gösteri programları, haberler ve diğer programlar çok profesyonelce yapılmıştı. Çalışanlar çok yardımsever ve kibardı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak zor olmadı. Genel olarak deneyim çok iyi oldu. Tesisler çok temiz ve moderndi. Fiyatlar da oldukça makuldü. İlk izlenim çok olumlu ve atmosfer samimiydi.

2023-09-30 Mehmet

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'ndan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine haberdar oldum ve inceledim. Hizmet kalitesi çok yüksek, personel çok profesyonel ve yardımcı. Bekleme süresi kabul edilebilir, rezervasyon konusunda bir sorun yaşamadım. Genel olarak deneyim olumlu. Tesisler geniş, modern ve temizdi. Fiyatlar da uygun. İlk izlenim olumluydu ve atmosfer canlıydı.

2023-10-15 Ali

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu, arkadaşlarımın önerisi üzerine yakın zamanda ziyaret ettim. Hizmet kalitesi mükemmeldi, programlar çok profesyonelce yapılmıştı. Çalışanlar yardımsever ve dostça davrandı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel olarak deneyim harikaydı. Tesisler modern ve temizdi. Fiyatlar da oldukça uygun. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı.

2023-10-20 Ayhan

Geçen hafta GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'na gittim ve çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi çok yüksekti, programlar profesyonelce yapılmıştı. Personel çok yardımcı oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel deneyim harikaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı.

2023-10-25 Deniz

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'nda geçen hafta bulundum ve çok etkilendim. Hizmet kalitesi harikaydı, programlar mükemmel yapılmıştı. Personel çok profesyoneldi ve yardıma hazırdı. Bekleme süresi kısaydı, rezervasyon yapmak kolaydı. Genel olarak deneyim çok iyiydi. Tesisler modern ve temizdi. Fiyatlar da uygun. İlk izlenim olumlu ve atmosfer harikaydı.

2023-10-30 Gizem

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'na geçen ay gittim ve oldukça memnun kaldım. Hizmet kalitesi mükemmeldi, programlar çok profesyonelce yapılmıştı. Personel yardımsever ve kibardı. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel deneyim olumlu. Tesisler modern ve temizdi. Fiyatlar da makuldü. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı.

2023-11-09 Zeynep

Geçen ay GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'na gittim ve çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi mükemmeldi, programlar çok profesyonelce yapılmıştı. Personel çok yardımcı oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel deneyim harikaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı.

2023-11-14 Tolga

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'nda geçen ay bulundum ve oldukça memnun kaldım. Hizmet kalitesi mükemmeldi, programlar çok profesyonelce yapılmıştı. Çalışanlar yardımsever ve dostça davrandı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel deneyim olumlu. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı.

2023-11-19 Gözde

GGM Stüdyoları-99 Medya Televizyon İstasyonu'na geçen ay gittim ve çok etkilendim. Hizmet kalitesi harikaydı, programlar çok profesyonelce yapılmıştı. Personel yardımsever ve kibardı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Genel deneyim çok iyi oldu. Tesisler çok temiz ve moderndi. Fiyatlar da oldukça uygun. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GGM Stüdyoları -99 Medya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?