Genç Kardeşler Mermer Granit yorumlar

Genç Kardeşler Mermer Granit yakın Atışalanı, Birlik Mahallesi, Esenler, Istanbul, Marmara Region, 34230

  • Adres: Birlik, Kazım Karabekir Cd. 164/B, 34230 Esenler/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 535 730 02 28
  • Enlem, Boylam: 41.0492525, 28.867316

Genç Kardeşler Mermer Granit, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Genç Kardeşler Mermer Granit yorumlar
2023-09-27 Mehmet

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasıyla çalışmak benim için bir ayrıcalıktı. İlk izlenimim çok iyi oldu çünkü personel çok dost canlısı ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. İşlerini gerçekten önemsiyorlar ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm bu deneyimlerimden dolayı Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını en yüksek puan olan 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-09-27 Ayşe

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını ziyaret ettiğimde ilk izlenimim çok olumlu oldu. İşletme çok temiz ve düzenliydi. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi ve tüm sorularıma sabırla cevap verdiler. Ürünlerin kalitesi de mükemmeldi ve fiyatları da çok makul. Tüm bunlar göz önüne alındığında, Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-09-27 Ahmet

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasında yaptığım iş deneyimim genel olarak olumlu oldu. Personel çok kibar ve yardımseverdi. Ancak, hizmet biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ancak fiyatları biraz yüksekti. Tüm bunları değerlendirdiğimde, Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

2023-10-12 Fatma

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasının atmosferi çok sakin ve huzurlu. İçerisi çok güzel bir şekilde dekore edilmiş ve rahatlatıcı bir his veriyor. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-10-17 Ali

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasının hizmet kalitesi gerçekten çok iyiydi. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Personel çok profesyonel ve yardımcı. İşletmenin dekorasyonu da çok güzel ve konforluydu. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-10-22 Selin

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasına yaptığım ziyaretten çok memnun kaldım. Personel çok samimi ve cana yakındı, beni çok iyi karşıladılar. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-10-27 Burak

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasıyla çalışmak çok memnuniyet vericiydi. İşletmenin atmosferi çok rahatlatıcı ve şık. Personel çok yardımcı ve nazikti. Ürünlerin kalitesi de harikaydı ve fiyatları çok ucuzdu. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-11-01 Esra

Genç Kardeşler Mermer Granit firması çok kaliteli ürünler sunuyor. Personel çok profesyonel ve yardımsever. İşletme çok temiz ve düzenli. Fiyatları da çok makul. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-11-06 Cem

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasının hizmeti gerçekten çok iyi. Personel çok dost canlısı ve profesyonel. İşletmenin dekorasyonu da çok güzel. Ancak, beklemek zorunda kaldım ve hizmet biraz yavaştı. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

2023-11-11 Pelin

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasının atmosferi çok rahatlatıcı. İşletme çok temiz ve düzenli. Personel çok yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-11-16 Kemal

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasında yapılan hizmetlerin kalitesi gerçekten çok iyiydi. İşletmenin atmosferi çok güzel ve rahatlatıcı. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de harikaydı ve fiyatları da uygun. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 5 puanla değerlendiriyorum.

2023-11-21 Gülay

Genç Kardeşler Mermer Granit firmasıyla yaptığım iş deneyimi çok olumlu oldu. İşletme çok temiz ve düzenliydi. Personel de çok yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve fiyatları da makul. Genç Kardeşler Mermer Granit firmasını 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Genç Kardeşler Mermer Granit?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?