Gekosis Yazılım ve Bilişim Sistemleri yorumlar

Gekosis Yazılım ve Bilişim Sistemleri yakın Koza 1 Caddesi, Büyükesat Mah., Büyükesat Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06610

  • Adres: Gaziosmanpaşa, Sev Apartmanı, Büyükesat Mahallesi, Koza Sk. 153/4, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 429 00 17
  • Enlem, Boylam: 39.899195, 32.8773295

Gekosis Yazılım ve Bilişim Sistemleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gekosis Yazılım ve Bilişim Sistemleri yorumlar
2023-09-23 Ahmet

Müşteri hizmeti çok iyi. Çalışanlar samimi ve yardımcı. Ürün ve hizmet kalitesi yüksek. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Ayşe

Gekosis Yazılım Şirketi ile çalışmak harika bir deneyimdi. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonumuzda hiç sorun yaşamadık. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldü. Tesis ve olanaklar da çok iyiydi. Ortamın atmosferi harikaydı. Gekosis Yazılım Şirketi'ne ilk izlenimiz çok olumlu oldu ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-09-23 Mehmet

Gekosis Yazılım Şirketi'yle çalışma deneyimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar cana yakın ve yardımcı oldular. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da adil. Tesiste sunulan olanaklar ve mekan düzenlemesi çok iyiydi. Atmosfer çok hoştu ve ilk izlenimim de olumlu oldu. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-08 Fatma

Gekosis Yazılım Şirketi'nde yapılan rezervasyonumla ilgili bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri çalışanları hızlı ve etkili bir şekilde cevap verdi. Çalışanlardan gerekli yardımı aldım ve genel deneyimim oldukça iyi oldu. Ürün ve hizmet kalitesi üst düzeydi ve fiyatlar da adil. Tesiste sunulan tesisler ve imkanlar da iyiydi. Atmosfer hoş ve mekan düzenlemesi de güzeldi.

2023-10-18 Zeynep

Gekosis Yazılım Şirketi'yle olan deneyimim oldukça memnun ediciydi. Çalışanlar yardımsever ve saygılıydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonumuzu kolayca yaptık. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Tesiste sunulan olanaklar ve imkanlar da memnuniyet vericiydi. Atmosfer ve mekan düzenlemesi güzeldi. İlk izlenimim iyiydi ve tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-23 Can

Gekosis Yazılım Şirketi'nin müşteri hizmeti oldukça iyiydi. çalışanlar son derece profesyonel ve cana yakın. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonumuzda hiç sorun yaşamadık. Ürün ve hizmet kalitesi de beklentilerimizi karşıladı. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Tesiste sunulan imkanlar ve olanaklar oldukça iyiydi. Ortamın atmosferi ve dekoru harika. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve bir daha ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-02 Ayhan

Müşteri hizmeti oldukça iyiydi. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlüydü. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da adil düzeydeydi. Tesiste sunulan olanaklar ve imkanlar da iyiydi. Ortamın atmosferi ve dekorasyonu güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve bir daha ziyaret etmek isterim.

2023-11-07 Seda

Gekosis Yazılım Şirketi'yle yaşadığım deneyim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar yardımcı ve profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonumuzda hiç sorun yaşamadık. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Tesisin olanakları ve imkanları da iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon hoştu. İlk izlenim pozitifti ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-17 Elif

Gekosis Yazılım Şirketi'yle yaşadığım deneyim oldukça olumlu oldu. Müşteri hizmeti son derece iyiydi ve çalışanlar yardımseverdi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonumuzu kolayca yaptık. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da adil düzeydeydi. Tesisin olanakları ve imkanları da memnuniyet vericiydi. Ortamın atmosferi ve dekorasyonu güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve bir daha ziyaret etmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gekosis Yazılım ve Bilişim Sistemleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?