Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları yorumlar

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları yakın Hacı Bayram Bulvarı, Hıdırlıktepe, Atıfbey Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06030

  • Adres: Aktaş, Hacı Bayram Veli Cd. 123/A, 06080 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 319 00 00
  • Enlem, Boylam: 39.941454, 32.872346

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları yorumlar
2023-09-26 Mehmet

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne ilk defa gittim ve genel izlenimim oldukça olumlu oldu. Mağazaya giriş yaptığımda güzel bir atmosfer vardı ve çalışanlar oldukça yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve mağaza da güzel bir dekorasyona sahipti. Müşteri hizmetleri personeli de çok nazik ve yardımseverdi. Kendi kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu ve kısa bir sürede hizmet aldım. Ürünlerin fiyatlarına göre oldukça iyi bir değerlendirme yapabiliriz.

2023-09-26 Ayşe

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Mağazanın atmosferi rahattı ve birçok olanak ve imkan sunuyordu. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti ve mağazanın dekorasyonu da oldukça hoştu. Çalışanlar çok nazik ve yardımcıydı. Kendi kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatları oldukça makul ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-09-26 Mustafa

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne ailemle birlikte gittik ve genel deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Mağaza girişinde hoş bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sağlıyordu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve mağaza da güzel bir dekorasyona sahipti. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimimiz oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldık. Ürünlerin fiyatları oldukça uygun ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-10-16 Ali

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne birkaç kez gittim ve genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağazada rahat bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sunuluyordu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve mağaza dekorasyonu da oldukça hoştu. Çalışanlar son derece yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatlarına göre oldukça iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-10-21 Zeynep

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Mağazada hoş bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sunuluyordu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve mağazanın dekorasyonu da oldukça hoştu. Çalışanlar son derece yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatları oldukça makul ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-10-26 Serdar

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne birkaç kez gittim ve genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağazanın atmosferi oldukça rahattı ve birçok olanak ve imkan sağlıyordu. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti ve mağaza da güzel bir dekorasyona sahipti. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatları da beklentimin üzerindeydi ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-10-31 Gülay

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Mağazada hoş bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sunuluyordu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve mağaza da güzel bir dekorasyona sahipti. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatları oldukça makul ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-11-05 Hakan

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne ailemle birlikte gittik ve genel deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Mağaza girişinde hoş bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sağlıyordu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve mağaza da güzel bir dekorasyona sahipti. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimimiz oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldık. Ürünlerin fiyatları da beklentilerimizin üzerindeydi ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-11-15 İsmail

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne birkaç kez gittim ve genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağazada hoş bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sunuluyordu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve mağaza dekorasyonu da oldukça hoştu. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürünlerin fiyatlarına göre oldukça iyi bir değerlendirme sağlıyor.

2023-11-20 Gülcan

Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları Plastik Ürün Tedarikçisi'ne arkadaşlarımla birlikte gittim ve genel deneyimimiz oldukça memnun ediciydi. Mağazada rahat bir atmosfer vardı ve birçok olanak ve imkan sağlıyordu. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti ve mağaza da güzel bir dekorasyona sahipti. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Kendi kişisel deneyimimiz oldukça olumlu oldu ve hızlı bir şekilde hizmet aldık. Ürünlerin fiyatları da beklentilerimizin üzerindeydi ve iyi bir değerlendirme sağlıyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gardelia Plastik Bahçe Mobilyaları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?