Garanti İş Makinaları yorumlar

Garanti İş Makinaları yakın Ostim OSB Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06375

  • Adres: 6/A & 1431. Sok Yenimahalle Ankara Province Turkey 06374, Uzay Çağı Cd., 06374 Ostim Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 385 94 36
  • Enlem, Boylam: 39.9833232, 32.7476353

Garanti İş Makinaları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Garanti İş Makinaları yorumlar
2023-09-22 Murat

Garanti İş Makinaları, endüstriyel ekipman tedarikçisi olarak mükemmel bir hizmet sunuyor. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Garanti İş Makinaları'ndan endüstriyel ekipman tedarik ederken yaşadığım deneyim çok olumlu oldu. Bekleme süresi kısadır ve rezervasyon yapmak çok kolaydır. İşletmenin genel atmosferi çok profesyonel ve kaliteli bir his verir. Ürünlerin kalitesi çok yüksektir ve değerine değer. Çalışanlar son derece dostça ve yardımsever. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-22 Emre

Garanti İş Makinaları'nın endüstriyel ekipman tedarikçisi olarak sunduğu hizmetten çok memnun kaldım. Rezervasyon yaptığınızda bekleme süresi oldukça kısadır ve müşteri hizmetleri personeli çok yardımcı olur. İşletmenin atmosferi çok profesyonel ve rahattır. Ürünlerin kalitesi harikadır ve fiyatlar da çok uygun. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-07 Cem

Garanti İş Makinaları, endüstriyel ekipman tedarikçisi olarak hizmet veren bir işletme. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. İşletme genelinde profesyonel bir hava hakim ve çalışanlar çok yardımcı olur. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da makul. Genel olarak olumlu bir deneyimdi ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-12 Ebru

Garanti İş Makinaları'ndan endüstriyel ekipman tedarik ettim ve çok memnun kaldım. Rezervasyon yapmak çok kolay ve bekleme süresi oldukça kısadır. İşletme genelinde güzel bir atmosfer hakimdir ve çalışanlar çok yardımseverdir. Ürünlerin kalitesi harikadır ve fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Özgür

Garanti İş Makinaları'nın endüstriyel ekipman tedarikçisi olarak hizmetinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak kolaydır. İşletmenin atmosferi çok profesyonel ve çalışanlar son derece yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok yüksektir ve fiyatları da uygun. Genel olarak çok iyi bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-22 Selin

Garanti İş Makinaları'ndan endüstriyel ekipman tedarik ettim ve çok mutlu oldum. Rezervasyon yapmak çok kolay ve bekleme süresi kısadır. İşletmenin genel atmosferi çok rahat ve profesyoneldir. Çalışanlar son derece dostça ve yardımseverdir. Ürünlerin kalitesi harikadır ve fiyatlar da makuldür. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ali

Garanti İş Makinaları'nın endüstriyel ekipman tedarikçisi olarak sunduğu hizmetten çok memnun kaldım. Rezervasyon yapmak kolaydır ve bekleme süresi oldukça kısadır. İşletmenin atmosferi çok profesyonel ve çalışanlar da çok yardımcı. Ürünlerin kalitesi çok yüksektir ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Hatice

Garanti İş Makinaları'ndan endüstriyel ekipman tedarik ettim ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak çok kolaydır. İşletmenin atmosferi güzel ve profesyoneldir. Çalışanlar son derece dostça ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi harikadır ve fiyatları da uygun. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-06 Mehmet

Garanti İş Makinaları'nın endüstriyel ekipman tedarikçisi olması gerçekten iyi bir deneyimdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydır. İşletmenin atmosferi harika ve çalışanlar çok yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok yüksektir ve fiyatlar da makuldür. Mutlu bir müşteriyim ve tekrar tercih ederim.

2023-11-11 Fatma

Garanti İş Makinaları'ndan endüstriyel ekipman tedarik ettim ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak çok kolaydır. İşletme genelinde profesyonel bir hava hakim ve çalışanlar çok yardımcı olur. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Genel olarak çok pozitif bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Mustafa

Garanti İş Makinaları'ndan endüstriyel ekipman tedarik ettim ve memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak kolaydır. İşletmenin atmosferi çok rahat ve çalışanlar son derece yardımsever. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Garanti İş Makinaları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?