Galata Menkul Degerler A.S. yorumlar

Galata Menkul Degerler A.S. yakın Cumhuriyet, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34380

  • Adres: Cumhuriyet, Yeni Yol 1 Sokak Bomonti Business Center No:8/48, 34380 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 806 21 16
  • Web sitesi: galatamenkul.com
  • Enlem, Boylam: 41.0571224, 28.9775487

Galata Menkul Degerler A.S., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Galata Menkul Degerler A.S. yorumlar

???????????????????? …

2023-09-30 Emre

Personelin ilgisi ve yardımseverliği çok iyiydi. Yatırım hizmetlerinden memnun kaldım.

2023-09-30 Ayşe

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'ne gittiğimde, personel çok profesyonel ve dostça davrandı. Atmosfer samimi ve rahattı. Hizmet kalitesinden ve fiyat performans oranından memnun kaldım. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-30 Mehmet

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'ni ilk kez ziyaret ettim ve etkilendim. Personel ve hizmetleri çok kaliteliydi. Fiyat olarak da oldukça makuldi. Tekrar gideceğim bir mekan.

2023-10-15 Fatma

Yatırım hizmetleri için Galata Menkul Degerler A.S.'ye gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve bilgiliydi. Fiyat performans oranı da çok iyiydi. Benim için harika bir deneyimdi.

2023-10-20 Ahmet

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'ne gittim ve olduğu kadarıyla bu konuda son derece deneyimli ve profesyonel olduklarını gösterdiler. Atmosfer canlı ve hareketliydi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Zeynep

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'nden tam olarak beklediğim gibi bir deneyim yaşadım. Personel son derece yardımseverdi ve bana her aşamada destek sağladı. Atmosfer sakin ve profesyoneldi. Fiyat performans oranı da gayet iyiydi. Olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-30 Can

Yatırım hizmetleri için Galata Menkul Degerler A.S.'yi tercih ettim ve iyi ki de etmişim. Personel gerçekten profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de mükemmeldi. Fiyat olarak da kendilerini diğer yerlerden daha uygun buldum. Kesinlikle beklentilerimi karşılayan bir deneyimdi.

2023-11-04 Elif

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'ni ilk kez deneyimledim ve oldukça memnun kaldım. Personel çok samimi ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak da gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Mustafa

Yatırım hizmetleri için Galata Menkul Degerler A.S.'ye gittim ve hiç pişman olmadım. Personel çok profesyonel ve bilgiliydi. Atmosfer oldukça rahat ve sakin. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak da gayet makuldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-14 Selin

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'nde geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Atmosfer rahat ve samimiydi. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Fiyat performans oranı da gayet iyi. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mekan.

2023-11-19 Murat

Yatırım hizmetleri için Galata Menkul Degerler A.S.'ye gittim ve son derece memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer samimiydi. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Fiyat performans oranı da gayet iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Gizem

Galata Menkul Degerler A.S. Yatırım Hizmetleri'nden tam anlamıyla memnun kaldım. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyat performans oranı da kesinlikle değerliydi. Oraya gitmek bir zevkti ve tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Galata Menkul Degerler A.S.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?