Fuji Asia Restaurant & Delivery yorumlar

Fuji Asia Restaurant & Delivery yakın Aytar Caddesi, Nispetiye Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34340

  • Adres: Etiler, Nisbetiye Mh, Aytar Cd. No: 14/1, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 430 20 10
  • Web sitesi: fujiasia.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0736555, 29.016882

Fuji Asia Restaurant & Delivery, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fuji Asia Restaurant & Delivery yorumlar

Merkezi bir konumda, çok lezzetli yemekler, kaliteli servis sunan bir restaurant. Fiyatlar makul. Oldukça sakin. Tatlı denemek için 2 kişi toplam 3 yemek söyledik porsiyonlar oldukça fazla olmasına rağmen, lezzeti o kadar iyiydi ki hepsini … Daha fazla

Burayı çok sevdim, garson hanımefendi o kadar nazik ilgili ki, suşileri lezzetli, tom yum goong çorbası efsane favorim ???????? atmosferi hoş, sakin sakin yemeğinizi yiyorsunuz, tavsiye edilir ???????? … Daha fazla

Aytar Caddesi üzerinde, evimize yakın olduğu için "haydi deneyelim" diye girdigimiz Fuji Restaurant, bizim gibi eleştirel bakış açısına sahip bir ailenin bir tek kusur bulamadığı, lezzetiyle, servisiyle, dekoruyla, geniş mönüsüyle müdavimi … Daha fazla

2023-09-23 Fatma

Merkezi bir konumda, çok lezzetli yemekler, kaliteli servis sunan bir restoran. Fiyatlar makul. Oldukça sakin. Tatlı denemek için 2 kişi toplam 3 yemek söyledik porsiyonlar oldukça fazla olmasına rağmen, lezzeti o kadar iyiydi ki hepsini bitirdik.

2023-09-23 Ayşe

Burayı çok sevdim, garson hanımefendi o kadar nazik ilgili ki, suşileri lezzetli, tom yum goong çorbası efsane favorim. Atmosferi hoş, sakin sakin yemeğinizi yiyorsunuz, tavsiye edilir.

2023-09-23 Mehmet

Aytar Caddesi üzerinde, evimize yakın olduğu için 'haydi deneyelim' diye girdiğimiz Fuji Restaurant, bizim gibi eleştirel bakış açısına sahip bir ailenin bir tek kusur bulamadığı, lezzetiyle, servisiyle, dekoruyla, geniş mönüsüyle müdavimi olduğumuz bir yer haline geldi.

2023-10-08 Ayhan

Fiyatlar biraz yüksek ama servis kalitesi bu fiyatları hak ediyor. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar bol. Waiterlar nazik ve dikkatli. Genel olarak çok güzel bir deneyim yaşadık.

2023-10-13 Nazlı

Burada geçirdiğimiz akşam yemeği harikaydı. Servis mükemmeldi, garsonlar çok yardımcı oldular. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Fiyatlar makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-18 Can

Fuji Restaurant'a gidip suşi yemeden dönmek olmaz. Burada en iyi suşileri yiyebilirsiniz. Personel çok ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Emine

Harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetli ve servis çok hızlıydı. Garsonlar çok kibar ve yardımsever. Ambiyans da çok güzel. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir restoran.

2023-10-28 Ali

Fiyatlar biraz pahalı ama yemekler tamamen lezzetli. Yemeklerin hazırlanması biraz uzun sürdü, bu yüzden bekleme süresi biraz fazla oldu. Ama genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-11-02 Ceren

Fuji Restaurant'a gitmek için haftalarca sabırsızlanıyordum ve sonunda gittim. Ve hayal kırıklığına uğramadım. Yemekler muhteşemdi. Garsonlar da çok ilgiliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-12 Pınar

Fuji Restaurant güzel bir atmosfere sahip. Yemekler çok lezzetli ve porsiyonlar büyük. Personel de çok ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim bir restoran.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fuji Asia Restaurant & Delivery?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?