FTA STUDIO - Greenbox studyo yorumlar

FTA STUDIO - Greenbox studyo yakın Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi, Maslak Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34485

  • Adres: Maslak, Rentaş Ticaret Mer, 34398 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 276 06 07
  • Web sitesi: ftastudyo.com
  • Enlem, Boylam: 41.1134411, 29.0173234

FTA STUDIO - Greenbox studyo, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
FTA STUDIO - Greenbox studyo yorumlar

Tecrübeli bir prodüksiyon ekibi, stüdyo alanında gelişmişler. Işık ekipmanları konusunda biraz daha kendilerini geliştirmeleri gerekebilir. Bazı ışık ekipmanları malesef mevcut değil. Konum olarak güzel bir yerdeler. Kolay bulunabiliyor. … Daha fazla

Çok profesyoneller ve işlerinde uzmanlar. Her zaman temiz bir greenbox. Hiç üzmedi ve hep mutlu ayrıldık. Eğer ilk defa greenbox kullanacak iseniz bile korkmayın. Hem size hem ekibinize çok yardımcı oluyorlar. Malzemeleri her zaman tam. … Daha fazla

Her zaman TV anons çekimlerimizi yaparız, karşılıklı yükümlülüklerimizi yerine getiririz. Hatta onlar her zaman fazlasını yerine getirir. Kablomuz olmaz kablo getirirler, bir yer sökülür dikmeye yardımcı olurlar, makyözünüz gelmez pudra … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Tecrübeli bir prodüksiyon ekibi, stüdyo alanında gelişmişler. Işık ekipmanları konusunda biraz daha kendilerini geliştirmeleri gerekebilir. Bazı ışık ekipmanları malesef mevcut değil. Konum olarak güzel bir yerdeler. Kolay bulunabiliyor.

2023-09-19 Mehmet

Çok profesyoneller ve işlerinde uzmanlar. Her zaman temiz bir greenbox. Hiç üzmedi ve hep mutlu ayrıldık. Eğer ilk defa greenbox kullanacak iseniz bile korkmayın. Hem size hem ekibinize çok yardımcı oluyorlar. Malzemeleri her zaman tam.

2023-09-19 Zeynep

Her zaman TV anons çekimlerimizi yaparız, karşılıklı yükümlülüklerimizi yerine getiririz. Hatta onlar her zaman fazlasını yerine getirir. Kablomuz olmaz kablo getirirler, bir yer sökülür dikmeye yardımcı olurlar, makyözünüz gelmez pudra.

2023-10-04 Ahmet

Kaliteli bir hizmet aldık. Ekip profesyonel ve işlerinde gerçekten uzmanlar. İstediğimiz sonuçları aldık ve herhangi bir sorun yaşamadık. Fiyatları da uygun.

2023-10-09 Fatma

Gerçekten çok memnun kaldık. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyonel. Greenbox temizdi ve rahat bir çekim gerçekleştirdik. Tavsiye ediyoruz.

2023-10-14 Ali

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir hizmet alıyorsunuz. Personel ilgili ve profesyonel. Tüm beklentilerinizi karşılıyorlar.

2023-10-19 Gül

Stüdyo konum olarak çok iyi. Hemen bulunabiliyor. Çalışanlar da son derece yardımcı ve ilgili. İsteklerinizi fazlasıyla yerine getiriyorlar.

2023-10-24 Hakan

Greenbox hizmeti almak istediğinizde tercih edebileceğiniz bir yer. Personel tecrübeli ve işlerinde uzmanlar. Memnun kaldık.

2023-10-29 Bilge

Fiyatları biraz yüksek ama kaliteli bir hizmet aldık. Personel profesyonel ve ilgili. Tüm beklentilerimizi karşıladılar.

2023-11-03 İbrahim

Greenbox için tercih edilesi bir yer. Personel yardımcı ve profesyonel. Tüm isteklerinizi yerine getiriyorlar. Temiz ve düzenli bir ortam.

2023-11-08 Gizem

Memnun kaldık. Personel son derece ilgili ve yardımcı. Tüm taleplerimizi karşıladılar. Greenbox temiz ve düzenliydi.

2023-11-13 Can

Oldukça iyi bir hizmet aldık. Personel ilgili ve profesyonel. Fiyatları da uygun. Greenbox temiz ve rahattı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? FTA STUDIO - Greenbox studyo?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?