Frito Lay yorumlar

Frito Lay yakın Yıldızhan Caddesi, Osmangazi Mahallesi, Sancaktepe, Istanbul, Marmara Region, 34887

  • Adres: Osmangazi, Yıldızhan Cd. No:8, 34887 Sancaktepe/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.978959, 29.248766

Frito Lay, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Frito Lay yorumlar
2023-09-27 Selin

Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nin ürünleri gerçekten kaliteli ve lezzetlidir. Farklı çeşitler sunmaları da oldukça hoş bir detay. Fiyatlarının karşılığını kesinlikle veriyorlar. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı ve ilgili. Genel deneyimim oldukça olumlu.

2023-10-12 Ahmet

Birçok kez Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nden sipariş verdim ve her seferinde olumlu bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da makul seviyededir. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Tüm siparişlerim zamanında teslim edildi.

2023-10-17 Nur

Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nin ürünleri gerçekten harika. Lezzetleri çok tatmin edici ve fiyatları da uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Sadece bazen teslimat süresi biraz uzuyor ancak genel deneyim oldukça olumlu.

2023-10-22 Mehmet

Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nin ürünleri son kullanma tarihine kadar tazeliğini koruyor. Ambiyans ve dekorları da oldukça hoş ve ferah bir ortam sunuyor. Yemeklerin lezzeti ise süper. Personel çok güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Murat

Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nin ürünlerini gerçekten beğeniyorum. Lezzetleri harika ve fiyatları da uygun. Son kullanma tarihi konusunda hiçbir sorun yaşamadım ve ambiyansları da oldukça hoş. Müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Emre

Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nde yaptığım alışverişten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Ambiyans ve dekorları da oldukça hoş. Personel yardımcı ve ilgili. Genel deneyimimi olumlu olarak değerlendiriyorum.

2023-11-21 Kadir

Frito Lay Gıda İşleme Şirketi'nden aldığım ürünler gerçekten çok lezzetli ve taze. Fiyatlarını da uygun buluyorum. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı ve ilgili. Eksik malzeme bırakılmaması ve daha iyi bir teslimat süresi sağlanması önemli.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Frito Lay?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?